reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
14.12: @anolianna - wizyta kontrolna, @madzienka31 - wizyta ciazowa [emoji1348]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.12: @Koraliki - usg ciazowe
22.12: @Dzoannna - testowanie
27.12: @reqiem - wizyta u gin, @Koraliki - wizyta u gin
29.12: @redferrari - wizyta u gin
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarium? [emoji3]
10.01 ciążowa wizyta kontrolna ;)

reklama
Już za chwile już za momencik...

A ja dziś bez głosu. Serio mam taki kaszel ze już struny głosowe mam zdarte. Także po świętach do lekarza bo nie wiem czy to nie oskrzela albo gorzej płuca.

IMG_0925.JPG

Życzę Wam pięknych świąt spędzonych rodzinnie, bez zbędnych pytań. W cieple serdeczności i prawdziwych uśmiechów. Przy gorącym barszczu i słodkiej czekoladzie. Życzę wam przede wszystkim zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń. Żeby ta mała iskra nadziei nigdy nie zgasła.

Witajcie dziewczyny
Dołączę do was.
Jest stymulowana clarzole i zastrzyk ovitrelle. Ostatni zastrzyk 20.12.2018 pierwszy cykl po poronieniu 18.10.18.
Pierwszy razem udało się za drugim razem po tym samym zestawie ale w 10 tygodniu straciłam fasolkę.

Problem wysoka prolaktyna ale teraz już unormowana tak jak i nie regularne miesiączki ale teraz już normalnie.
Mutacja w oby dwóch genach MTHR, jedna w V(R2) i Pai. Teraz biorę Acard, Prenatal Uno. Jak zajdę w ciąże dojdzie heparyna. Ostatni pęcherzyk 18,7 i endo 8mm :)
Pozdrawiam i mam nadzieje że zagoszczę u was na trochę.
Zdrowych i wesołych świąt.

Witajcie dziewczyny
Dołączę do was.
Jest stymulowana clarzole i zastrzyk ovitrelle. Ostatni zastrzyk 20.12.2018 pierwszy cykl po poronieniu 18.10.18.
Pierwszy razem udało się za drugim razem po tym samym zestawie ale w 10 tygodniu straciłam fasolkę.

Problem wysoka prolaktyna ale teraz już unormowana tak jak i nie regularne miesiączki ale teraz już normalnie.
Mutacja w oby dwóch genach MTHR, jedna w V(R2) i Pai. Teraz biorę Acard, Prenatal Uno. Jak zajdę w ciąże dojdzie heparyna. Ostatni pęcherzyk 18,7 i endo 8mm :)

Witamy Ciebie, rozgosc sie i zyczymy powodzenia[emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Witajcie dziewczyny
Dołączę do was.

Witamy Cię serdecznie... Trzymamy kciukasy za sukces...

Kochana, a Ty jak się czujesz bo albo mi umknęło albo nie napisałaś czy wyszłaś z e szpitala czy nie?
Tak wyszłam wczoraj dziękuję [emoji6] ogólnie ok, szyjka już się lekko skraca, młoda ma tylko 2300gram, ale ma bardzo długie nogi więc pomiar moze być nawet zawyzony, ale już się nie przejmujemy , urodzi się malutka i tyle , ważne zeby zdrowa [emoji6]
Ciśnienie się uregulowało , jej tętno też już, przepływy ok [emoji6] w poniedziałek i tak mam wizytę u mojego lekarza , a potem już wielkie oczekiwanie [emoji6][emoji6][emoji6]

reklama
Cześć :) Jak tam karpie, serniczki, pierogi? Leżymy i trawimy? ;)
Słuchajcie. Potrzebuję porady, bo sama nie wiem, co zrobić. Powiedzieliśmy rodzince o nowinie. Właściwe nie powiedzieliśmy, ale pod choinką znaleźli prezenty sugerujące co jest grane i ładne koperty ze zdjęciem z USG w środku 8-) No ale do rzeczy. Najbliższą rodzina wie, że mój mąż to nie bardzo może mieć własne potomstwo (zupełny brak żołnierzyków w nasieniu), ale mamy oboje mamy wrażenie, że myślą, że to jednak on jest biologicznym tatusiem. Nawet teściowa wspominała coś o drugim (mówiąc przy tym, żebym pamiętała i nie wierzyła, że jak się karmi piersią to się nie zachodzi w ciążę - uwielbiam jak mnie traktuje jak debila :confused2:). No, ale reasumując: coś tłumaczyć, że to z banku, czy lepiej nie? A jak małe bedzie bardziej podobne do dawcy niż do mnie? Generalnie wybraliśmy takiego, który ma być podobny do męża, ale oczywista oczywistością jest fakt, że zdjęcia nie widziałam, tylko kierowaliśmy się cechami wyglądu zewnętrznego podanymi w ankiecie. Mówić? Nie mówić? Ja pomyślałam, żeby nie, ale teraz naszły mnie wątpliwości.
Sorry za przydługi wywód ;)

Do góry