reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ujoj... ale coś powiedział, co mu się nie podoba? Na szczęście to już 36 tydzień więc jakby co to mała będzie bezpieczna... niech jednak posiedzi jeszcze w brzuszku chociaż do nowego roku... Trzymaj się mamusia i nie denerwuj!
Nawet 37 dzisiaj zaczęłam.
Zbyt wysoki stosunek tętna dziecka do ruchów. Ona ma ciągle tetno 160-175 i to mu się nie podoba.

Ojoj to nie dobrze. Kochana nie chce Cie straszyć, ale ja tak miałam jak trafiłam do szpitala w 37 tygodniu tylko, że po dwóch godzinach tętno małej zaczęło spadać i miałam cc.
Nawet 37 dzisiaj zaczęłam.
Zbyt wysoki stosunek tętna dziecka do ruchów. Ona ma ciągle tetno 160-175 i to mu się nie podoba.

Ojoj to nie dobrze. Kochana nie chce Cie straszyć, ale ja tak miałam jak trafiłam do szpitala w 37 tygodniu tylko, że po dwóch godzinach tętno małej zaczęło spadać i miałam cc.
No mi od czwartku się tak trzyma , dlatego mnie zostawili i też coś wspominał, że jak się nie unormuje to trzeba będzie rozważyć zakończenie ciąży ... [emoji50]
Na USG ok , tylko te ktg . Zobaczymy w poniedziałek

No mi od czwartku się tak trzyma , dlatego mnie zostawili i też coś wspominał, że jak się nie unormuje to trzeba będzie rozważyć zakończenie ciąży ... [emoji50]
Na USG ok , tylko te ktg . Zobaczymy w poniedziałek
Teraz to już chyba bez znaczenia jak trzeba dla zdrowotności się rodzić to trzeba... trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy jakiekolwiek by nie było!

A u mnie KIRy wyszły ok. [emoji85] ale dr P. Napisał mi ze jednak proponuje szczepienia limfocytami męża. Ktoś? Coś? Wiem ze to w jakichś odstępach czasu się to robi, około miesiąc... kilka szczepionek. Zdania na ten temat są podzielone jak się dowiadywałam, mnie tam nic nie przeszkadza ani nie ujmuje.

reklama
@anolianna jak nic tuli dziś malucha bo inaczej by przecież do nas napisała. Zgadłam?

Witajcie☺
W piątek nic się nie dzialo ordynator stwierdził że skoro w czwartek nie zareagowałam na kroplowke to piątek mam odpocząć i w sobotę rano kroplowka. Tak więc sobota od rana ktg i zapisywaly się skurcze których nawet nie czułam. Po kroplowce zaczęły się skurcze. I to niestety bole krzyzowe. Przyjechał mąż i dzięki niemu dawałam rade bo masowal ale potem to już tylko zastrzyki pomagały. Okazało się ze mam problem z szyjka bo rozwarcie stanęło na 5 cm ale lekarz coś tam wymyślił zrobił mi rozwarcie i po południu przyszedł nasz wyczekiwany synek. Uwaga nie taki mały 4170 gram i 60 cm:) ale 10 pkt zdobyl☺

Do góry