redferrari
Fanka BB :)
Ale słodziak dziekujemy i wzajemnieGwiazdor Kajtek życzy spokojnych świąt.. Zobacz załącznik 927322
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale słodziak dziekujemy i wzajemnieGwiazdor Kajtek życzy spokojnych świąt.. Zobacz załącznik 927322
Nawet 37 dzisiaj zaczęłam.Ujoj... ale coś powiedział, co mu się nie podoba? Na szczęście to już 36 tydzień więc jakby co to mała będzie bezpieczna... niech jednak posiedzi jeszcze w brzuszku chociaż do nowego roku... Trzymaj się mamusia i nie denerwuj!
Nawet 37 dzisiaj zaczęłam.
Zbyt wysoki stosunek tętna dziecka do ruchów. Ona ma ciągle tetno 160-175 i to mu się nie podoba.
No mi od czwartku się tak trzyma , dlatego mnie zostawili i też coś wspominał, że jak się nie unormuje to trzeba będzie rozważyć zakończenie ciąży ... [emoji50]Ojoj to nie dobrze. Kochana nie chce Cie straszyć, ale ja tak miałam jak trafiłam do szpitala w 37 tygodniu tylko, że po dwóch godzinach tętno małej zaczęło spadać i miałam cc.
Teraz to już chyba bez znaczenia jak trzeba dla zdrowotności się rodzić to trzeba... trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy jakiekolwiek by nie było!No mi od czwartku się tak trzyma , dlatego mnie zostawili i też coś wspominał, że jak się nie unormuje to trzeba będzie rozważyć zakończenie ciąży ... [emoji50]
Na USG ok , tylko te ktg . Zobaczymy w poniedziałek
Na tą chwilę tylko CC bo dalej jest pośladkowoTeraz to już chyba bez znaczenia jak trzeba dla zdrowotności się rodzić to trzeba... trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy jakiekolwiek by nie było!
No mi od czwartku się tak trzyma , dlatego mnie zostawili i też coś wspominał, że jak się nie unormuje to trzeba będzie rozważyć zakończenie ciąży ... [emoji50]
Na USG ok , tylko te ktg . Zobaczymy w poniedziałek
Tak mój kochany Profesor ... i teraz kto będzie mnie leczył ... serce mi pękło i nadal nie mogę się otrząsnąćProfesor Dębski nie żyje...
@anolianna jak nic tuli dziś malucha bo inaczej by przecież do nas napisała. Zgadłam?