reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
30.11: @anolianna - wizyta kontrolna
01.12: @redferrari - wizyta u gin
05.12: @Dzoannna - usg kontrolne
08.12: @Artemida90 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
10.12: @anolianna - ktg
11.12: @reqiem - wizyta u gin, @nuna85 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.12: @LolaLolina - wizyta kontrolna ciążowa [emoji1348]
14.12: @anolianna - wizyta kontrolna
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
27.12: @reqiem - wizyta u gin
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Miłego dnia [emoji3][emoji3][emoji3]

@anolianna powodzenia i daj znać[emoji1303][emoji1303][emoji1303]

Ostatnia edycja:
30.11: @anolianna - wizyta kontrolna
01.12: @redferrari - wizyta u gin
08.12: @Artemida90 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
11.12: @reqiem - wizyta u gin, @nuna85 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.12: @LolaLolina - wizyta kontrolna ciążowa [emoji1348]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
27.12: @reqiem - wizyta u gin
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Miłego dnia [emoji3][emoji3][emoji3]

@anolianna powodzenia i daj znać[emoji1303][emoji1303][emoji1303]

Po wizycie ok. Z maluchem wszystko dobrze. Waży juz 3300 gram. I niestety nie ma żadnych wskazówek na zbliżający się poród. Nawet lekarz mówił ze miał nadzieję juz na rozwarcie a tu nic. Wiec kulamy się dalej☺ mąż się śmieje ze jutro jedzie kupić mi herbatę z liści malin i na piłce mam dziś ćwiczyć i po schodach chodzic nie wspominając już ze powrocil seks:p
Mnie proszę wpisac: 10.12. Badanie ktg. A 14.12. Kontrola (oczywiście jeśli nic się nie zacznie) :)

a jaka przyczyna? może trzeba Ci coś na rozrzedzenie krwi jeśli taki smutny koniec w 8 tygodniu? acard nie zaszkodzi brać a warto zbadać mutacje odpowiedzialne za zwiększoną krzepliwość i zespół antyfosfolipidowy, one często odpowiadają za poronienia
Było to pierwsze poronienie więc nie zlecono dodatkowych badań.Wszyscy lekarze stwierdzili że widocznie były to wady genetyczne i dlatego doszło do poronienia. Teraz jestem o wiele bardziej doświadczona i z pewnością inaczej bym to rozegrała. Cała ta sytuacja była dla mnie wielkim zaskoczeniem i szokiem więc w tamtej chwili nie podchodziłam to tego na trzeźwo. Jak nazywa się to badanie o którym piszesz? APA?Mam mega dużo badań,muszę sprawdzić. Jestem też zasłużonym krwiodawcą więc nigdy nie miałam kłopotu z krwią,bo pewnie bym coś o tym wiedziała ale nie zaszkodzi zbadać. A Acard to po IUI mogę brać bez konsultacji z lekarzem?

Po wizycie ok. Z maluchem wszystko dobrze. Waży juz 3300 gram. I niestety nie ma żadnych wskazówek na zbliżający się poród. Nawet lekarz mówił ze miał nadzieję juz na rozwarcie a tu nic. Wiec kulamy się dalej[emoji5] mąż się śmieje ze jutro jedzie kupić mi herbatę z liści malin i na piłce mam dziś ćwiczyć i po schodach chodzic nie wspominając już ze powrocil seks:p
Mnie proszę wpisac: 10.12. Badanie ktg. A 14.12. Kontrola (oczywiście jeśli nic się nie zacznie) :)
Wczoraj na szkołę rodzenia nam mówiła babeczka jeszcze o myciu podłóg na kolanach bo dzidzia wchodzi wtedy w kanał rodny no i właśnie herbata z liści malin i seks [emoji16]

Po wizycie ok. Z maluchem wszystko dobrze. Waży juz 3300 gram. I niestety nie ma żadnych wskazówek na zbliżający się poród. Nawet lekarz mówił ze miał nadzieję juz na rozwarcie a tu nic. Wiec kulamy się dalej☺ mąż się śmieje ze jutro jedzie kupić mi herbatę z liści malin i na piłce mam dziś ćwiczyć i po schodach chodzic nie wspominając już ze powrocil seks:p
kochana nie żałuj sobie seksika teraz :) a z dzidzią to wiesz - jak zechce wyjść to wyjdzie sobie jak nie to jeszcze przecież jesteście przed terminem :)

reklama
Do góry