Koraliki
Fanka BB :)
Z samego rańca Bete zrobię w poniedziałek.a z porannego moczu? lepiej idź na betę i nie będziesz miała wątpliwości kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z samego rańca Bete zrobię w poniedziałek.a z porannego moczu? lepiej idź na betę i nie będziesz miała wątpliwości kochana
Drogie kobitki Nie wytrzymałam i zrobilam to. Widzę druga bladziutka kreske. Tylko pytanie, czy to nie po Duphaston?
W poniedziałek beta. Jutro dzień relaksu i nie myślenia o...
Trzymajcie w dalszym ciągu kciuki, zeby to nie byla pomylka.
Duphaston to progesteron nie hcg. Pokaz testa! [emoji7]
15 dzień. Miałam w piątek dwa tygodnie temu.Tez tak delikatna druga miałam
Z gratulacjami zaczęłam na betę ale....
A który to dzień od iui?
Ciąża jak nic! Ja już gratuluję [emoji16] Beta w poniedziałek musi potwierdzić co widać na zdjęciu, nie ma innej opcji [emoji6]
Duphadton na pewno nie [emoji6]Drogie kobitki Nie wytrzymałam i zrobilam to. Widzę druga bladziutka kreske. Tylko pytanie, czy to nie po Duphaston?
W poniedziałek beta. Jutro dzień relaksu i nie myślenia o...
Trzymajcie w dalszym ciągu kciuki, zeby to nie byla pomylka.
Po cichu gratuluję i trzymam kciuki za pozytywną betę [emoji4]
15 dzień. Miałam w piątek dwa tygodnie temu.