reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej, jestem tu nowa. Śledzę wasz wątek od niedawna:) gratuluję wszystkim mamą :)
Dziś moja pierwsza próba, wskazania do inseminacji- azospermia męża. Przyjmowałam różne leki od ponad pół roku, tym razem miałam przepisany aromek i boom w końcu dwie piękne komórki :) Trzymajcie kciuki miłego dnia :)

Trzymamy kciuki[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Powodzenia!!

reklama
Tzn chodzę do dr Olszak-Wąsik a zabieg przprowadzał Docent.
Złoty człowiek [emoji3590] głowę daje że dzięki jego złotej ręce jestem w ciąży [emoji3590] co prawda nie robił mi IUI tylko USG a potem udało nam się naturalnie ale to pierwszy lekarz który podszedł do nas jak do pacjenta, a nie klienta.
Powodzenia [emoji6] a skąd jesteś ?

Złoty człowiek [emoji3590] głowę daje że dzięki jego złotej ręce jestem w ciąży [emoji3590] co prawda nie robił mi IUI tylko USG a potem udało nam się naturalnie ale to pierwszy lekarz który podszedł do nas jak do pacjenta, a nie klienta.
Powodzenia [emoji6] a skąd jesteś ?
OOOOO to suuuper. bardzo mnie podbudowałaś. Serdecznie Ci gratuluję. W oczekiwaniu na zabieg Wyspa marzeń w parku obok i pełna nadziei jestem. A ja z TG

OOOOO to suuuper. bardzo mnie podbudowałaś. Serdecznie Ci gratuluję. W oczekiwaniu na zabieg Wyspa marzeń w parku obok i pełna nadziei jestem. A ja z TG
O to blisko, ja Gliwice [emoji6] gdyby się nie udało za pierwszym razem to trzymaj się Docenta [emoji6] ale trzymam kciuki że to ten cykl !

Dziewczyny jestem po pierwszej godzinnej wizycie u psychologa. Rokuje bardzo dobrze jestem umówiona na kolejna wizytę juz do konkretnego problemu i na nim opierać będzie się moja terapia. Zobaczymy co będzie. Na pewno dobrze mi się rozmawiało z ta Panią.

Można zapisać do kalendarza
8.12 test po iui
Super - na pewno Ci to pomoże poukładać sobie wszystko w głowie

O to blisko, ja Gliwice [emoji6] gdyby się nie udało za pierwszym razem to trzymaj się Docenta [emoji6] ale trzymam kciuki że to ten cykl !
Dam znać jak będzie tak daleko :-) Jestem dorej myśli. Mam z poprzedniego związku corkę,jakiś czas temu,kiedy stracilam już nadzieję i pogodziłam się z sytuacją ,naturalsik się trafił ale niestety zakończony w 8tc. Zdecydowalam się na zabieg,mam już 37 lat więc nie mam na co czekać. 3 podejścia ,później ewentualnie iv.

Łatwiej, ale wykluczyliśmy takie wózki. Niewyobrażam sobie widzieć tylko jedno dziecko.
Jale spoko, już oglądaliśmy wózek który ma hamulec ręczny :D
Przede wszystkim ogromne GRATULACJE!!! [emoji7] Jako mama Bliźniaków nie polecam jeden za drugim... Jeśli ma położyć na dłużej. My wybraliśmy właśnie jeden za drugim. Widoczność była wporzadku jeśli chodzi o dwójkę dzieci. Gondole sie mega sprawdziły ale jak przyszedł czas na spacerówki... Odrazu wystawialam na sprzedaż i kupiłam jeden obok drugiego. Dużo teraz czytam i jeżdżę z maluchami na rehabilitację i tam króluje bugadoo donkey i sama bym teraz ten wybrała

Przede wszystkim ogromne GRATULACJE!!! [emoji7] Jako mama Bliźniaków nie polecam jeden za drugim... Jeśli ma położyć na dłużej. My wybraliśmy właśnie jeden za drugim. Widoczność była wporzadku jeśli chodzi o dwójkę dzieci. Gondole sie mega sprawdziły ale jak przyszedł czas na spacerówki... Odrazu wystawialam na sprzedaż i kupiłam jeden obok drugiego. Dużo teraz czytam i jeżdżę z maluchami na rehabilitację i tam króluje bugadoo donkey i sama bym teraz ten wybrała
Dziękuję! :)

My jeszcze zastanawiamy się nad Tfk adventure no i Tako jumper 4 duo.
Dziękuję pięknie za poradę :)

30.11: @anolianna - wizyta kontrolna
01.12: @redferrari - wizyta u gin
08.12: @Artemida90 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
11.12: @reqiem - wizyta u gin, @nuna85 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.12: @LolaLolina - wizyta kontrolna ciążowa [emoji1348]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
27.12: @reqiem - wizyta u gin
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Miłego dnia [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Ostatnia edycja:
reklama
Dam znać jak będzie tak daleko :-) Jestem dorej myśli. Mam z poprzedniego związku corkę,jakiś czas temu,kiedy stracilam już nadzieję i pogodziłam się z sytuacją ,naturalsik się trafił ale niestety zakończony w 8tc. Zdecydowalam się na zabieg,mam już 37 lat więc nie mam na co czekać. 3 podejścia ,później ewentualnie iv.
a jaka przyczyna? może trzeba Ci coś na rozrzedzenie krwi jeśli taki smutny koniec w 8 tygodniu? acard nie zaszkodzi brać a warto zbadać mutacje odpowiedzialne za zwiększoną krzepliwość i zespół antyfosfolipidowy, one często odpowiadają za poronienia

Do góry