reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
Nosz kurde nadal nie ma . Czy któraś robił w diagnostyce i kojarzy której faktycznie byly wyniki ?

Oj kochana nie pociesze cie. Ja jak czekałam na wynik bety a też w diagnostyce robiłam to miałam tak samo co chwile sprawdzałam. Jak mi powiedziała babka ze wynik o 20 będzie to dopiero po 23 był :mad: masakra jakaś nie dość ze czekanie na wynik to jeszcze tak sobie wprowadzają jak im pasuje.

Cudownie :) zdrowy jak rybcia jeszcze ma na spokojnie troszeczkę czasu... Za niedługo mamusia będzie go tuliła:)

Oj tak tylko stres przed porodem mam już taki ze chyba przez to spać po nocy nie mogę :p
Z jednej strony chciałabym juz być po a z drugiej boje się jak cholera. Ale jak to mówi polozna skoro jest juz w środku malec to jakoś wyjść musi :D

To zalezy od ich obłożenia, moze maja wiecej tym razem. Idz zrob cos dla siebie, zeby czas szybko minal, zeby miec mila niespodzianke[emoji7]
Siedzie w pracy jeszcze 20minut i nie mam co robić i tak odswiezam.
Ale czyje ze moje nerwy są nie potrzebna i już mam ułożony plan na następny iui z wolnym w pracy bo do kliniki muszę dojeżdżać godzina w jedną stronę

Oj tak tylko stres przed porodem mam już taki ze chyba przez to spać po nocy nie mogę :p
Z jednej strony chciałabym juz być po a z drugiej boje się jak cholera. Ale jak to mówi polozna skoro jest juz w środku malec to jakoś wyjść musi :D
Oj nie martw się - przecież będziesz tak skupiona na nim że nie zauważysz, że już po :)

reklama
Do góry