reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
08.11: @Dzoannna - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
13.11: @reqiem - wizyta
@agatgagat - wizyta ciążowa
15.11: @LolaLolina - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
16.11: @anolianna - wizyta kontrolna
17.11: @Misia_91 - testowanie[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
01.12: @redferrari - wizyta u gin
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Czy ktoś chce się dopisać do kalendarza?

Dzisiaj nic nowego, ale za to duzo sloneczka[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam te same wątpliwości, niestety. Co prawda dzień przed miałam USG i miałam 23 mm pęcherzyk, ale czy pękł w odpowiednim czasie? IUI miałam rano na następny dzień.
Czuję się mega niedoinformowana ☹️ Dlatego jestem tu, zeby się od Was dowiedzieć, skoro lekarze działają tak chaotycznie
prawda jest taka, ze trzeba o swoje walczyć a nie liczyć na lekarzy. Teraz jestem mądra, bo znalazłam się na forum i dziewczyny mi nieco naświetliły sytuacje.
Według nie, działania Twojego lekarza wskazują na niedociągnięcia, w dość podstawowych kwestiach. Fakt, specjalistką nie jestem, ale pewne doświadczenie mam.
Jestem też w podobnej sytuacji co Ty. Mąż- azoospermia. Mamy dawcę z banku. Jestem obecnie po 4 IUI

Dodane[emoji3][emoji3][emoji3]
Trzymamy kciuki!
Ja czuje sie kompletnie idealnie... zero totalne objawow

Chyba nawet nie bede testu robic tylko poczekam na temperature i co dalej

Miłego dnia❣️❣️❣️
trzymam kciuki!!

a mnie, od jakiś 3 dni... swędzą sutki! Bądź tu mądra i pisz wiersze. Nigdy wcześniej tak nie miałam, a pieruny swędzą, aż bolą, ogólnie mam teraz jakieś nadwrażliwe piersi. Może to w wyniku stosowania puregonu? :D

trzymam kciuki!!

a mnie, od jakiś 3 dni... swędzą sutki! Bądź tu mądra i pisz wiersze. Nigdy wcześniej tak nie miałam, a pieruny swędzą, aż bolą, ogólnie mam teraz jakieś nadwrażliwe piersi. Może to w wyniku stosowania puregonu? :D

Hm hm hm
Oby to nie był tylko efekt dzialania puregonu[emoji847][emoji847][emoji847]
Osobiscie go nie bralam.
Raz mialam Ovitrelle a raz Pregnyl na „pekniecie”. Nie zauwazylam nic ciekawego po nich.
A Twoj jest na co?

@cikulinka @jolancik co u Was? Mało tu zaglądam ale ciekawa jestem jak się macie?
Evelevel miło, że o mnie pamiętasz :) A Ty jak tam? Jak Twoja córcia?
Ja jeszcze w listopadzie zaczynam pierwszą procedurę in vitro. Na razie jestem spokojna, a co będzie później się okaże...non stop podczytuje wątek Kto po in vitro ;) Trzymaj za mnie kciuki :*

Hm hm hm
Oby to nie był tylko efekt dzialania puregonu[emoji847][emoji847][emoji847]
Osobiscie go nie bralam.
Raz mialam Ovitrelle a raz Pregnyl na „pekniecie”. Nie zauwazylam nic ciekawego po nich.
A Twoj jest na co?
na pęknięcie miałam zawsze ovitrelle. Purogen to zastrzyki stymulujące. Pierwszy raz brałam. Wcześniej 2 razy łykałam closi. Ogólnie lekarz stwierdził, że chyba na mnie działają leki z grupy gonadotropin. Jajo ładne się na tym wyhodowało, śluz spoko :D

reklama
na pęknięcie miałam zawsze ovitrelle. Purogen to zastrzyki stymulujące. Pierwszy raz brałam. Wcześniej 2 razy łykałam closi. Ogólnie lekarz stwierdził, że chyba na mnie działają leki z grupy gonadotropin. Jajo ładne się na tym wyhodowało, śluz spoko :D

Aaa widzisz to nie wiedzialam[emoji3]
A po jakim czasie peka Ci pecherzyk od podania Ovi?

Do góry