reklama
Misia_91
Fanka BB :)
Miałam nadzieję że ta wizyta mnie podbuduje a jest jeszcze gorzej wczoraj jajeczko najwieksze mialo 14mm to znaczy dwa równe były po tyle i licząc po 2mm na dobę to by się zgadzało w sobotę mam zrobić zastrzyk Ale jakoś mi to nie pasuje
Ja miałam robione iui w 20 dniu cyklu i zakończyło się to sukcesem . Miałam przez 4 dni robiony poziom hormonow i analizowany. U mnie cykle były mocno nieregularne, wiec zdałam się na lekarkę. A teraz jestem już w ostatnim tygodniu ciążyDziewczyny czy ktoraj miała iui robione w 18dc wczoraj bylam na monitoringu i tak.mi lekarz powiedział że tak będzie dobrze a to moje pierwsze podejście ale wydaje mi się ze to już za późno
reqiem
Wiesz co każda ma inny cykl , nie możesz się sugerować . Przy idealnym cyklu 28dni ja zwykle miałam owulke troszkę później , nie w 14 dniu tylko np 16. Zależy od długości fazy także jeżeli lekarz widział owulke to mu zaufaj [emoji6]Dziewczyny czy ktoraj miała iui robione w 18dc wczoraj bylam na monitoringu i tak.mi lekarz powiedział że tak będzie dobrze a to moje pierwsze podejście ale wydaje mi się ze to już za późno
reqiem
Już ostatni ? Jak się trzymasz ? Pokaż no brzucholek !Ja miałam robione iui w 20 dniu cyklu i zakończyło się to sukcesem . Miałam przez 4 dni robiony poziom hormonow i analizowany. U mnie cykle były mocno nieregularne, wiec zdałam się na lekarkę. A teraz jestem już w ostatnim tygodniu ciąży
LolaLolina
wczoraj miałam monitoring. Jajka ok 12- 14 mm. Dostałam kolejną dawkę pueregonu, tym razem 3 dni po 75 jednostek. Wizyta kontrolna w piątek 02.11.2018, Wg lekarza zabieg właśnie w pt lub sobotę
My już w domku wczoraj nas wypuścili Mieliśmy mały problem, po porodzie ale po badaniach wyszło, że jest ok i możemy spokojnie jechać do domku z przystojniakiemHejo jak u Was ?
LolaLolina
ja niestety nie mogę się pochwalić sukcesem póki co, Jedynak faktem jest, że wszystkie trzy zabiegi było robione późno, 18 dc i wzwyż. Takie po prostu mamy cykleDziewczyny czy ktoraj miała iui robione w 18dc wczoraj bylam na monitoringu i tak.mi lekarz powiedział że tak będzie dobrze a to moje pierwsze podejście ale wydaje mi się ze to już za późno
Misia_91
ja niestety nie mogę się pochwalić sukcesem póki co, Jedynak faktem jest, że wszystkie trzy zabiegi było robione późno, 18 dc i wzwyż. Takie po prostu mamy cykle
@reqiem @Marzena87
Po części mnie uspokoilyscie Ale do kliniki też już dzwoniłam czy aby napewno Pan doktor się nie machnol i Pani z recepcji mi powiedziała że jest ok żebyś się nie martwila bo do lekarza jakoś się bałam ze sie obrazi czy cos choć w sumie za to płace i to całkiem nie malo.
Ps. Podziwiam te z was które po kilka lat walczą o maluszka .
Jesteście dla mnie wzorem i motywacja
reklama
Dziewczyny czy ktoraj miała iui robione w 18dc wczoraj bylam na monitoringu i tak.mi lekarz powiedział że tak będzie dobrze a to moje pierwsze podejście ale wydaje mi się ze to już za późno
Ja miałam bardzo nieregularne cykle i iui miałam w 20 dniu cyklu i się udało i juz 35 tydzień ciąży masakra jak czas leci całkowicie zdalismy się na lekarza
Podziel się: