reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dopytam jutro bo z tych nerwow jak uslyszalam ze pol roku po laparoskopii z histeroskopia znowu sa ogniska to sie zalamalam i juz nic nie docieralo do mnie... na dodatek byl wtedy 11dc a endometrium 3mm i zadnego pecherzyka ogolnie cykl wygladal jak za raz po miesiaczce.. jutro sprawdzimy czy cos sie poprawilo ale tak jak mowie wypadlo mi z glowy zeby zapytac czy przy tych ogniskach jest sens robic iui... pani doktor tlumaczyla ze po prostu bedzie duzo pozniej owulacja ze cykl bedzie dlugi..

reklama
Wiesz co ja w cyklu zestymulacja Lamettą tez tak mialam ze endometrium w 14-15 dc wynosilo 6 mm ale w nastepnym juz bylo idealne... zaczelam brac ten suplement plus pilam 2 x dziennie sok z aronii (w miejsce czerwonego wina), zero slodyczy i zdrowe jedzenie,
moze to tez pomoglo... sama nie wiem. Wiem od dziewczyn ze dieta jest bardzo wazna a i ruch tez potrafi nieco uspokoic endometrioze. Zwracasz na to uwage tez? Sa dziewczyny ktore zaszle w ciaze pomimo endometriozy, moja kolezanka ma 2
Corki naturalnie poczete pomimo duzego rozrostu endometriozy. Nie martw sie, lekarz na pewno wie co robi. Probuj IUI jesli lekarz tak mowi - bo kto wie[emoji3]
Ciaza to przeciez najlepsze lekarstwo na endometrioze[emoji1303]

Wiesz co ja w cyklu zestymulacja Lamettą tez tak mialam ze endometrium w 14-15 dc wynosilo 6 mm ale w nastepnym juz bylo idealne... zaczelam brac ten suplement plus pilam 2 x dziennie sok z aronii (w miejsce czerwonego wina), zero slodyczy i zdrowe jedzenie,
moze to tez pomoglo... sama nie wiem. Wiem od dziewczyn ze dieta jest bardzo wazna a i ruch tez potrafi nieco uspokoic endometrioze. Zwracasz na to uwage tez? Sa dziewczyny ktore zaszle w ciaze pomimo endometriozy, moja kolezanka ma 2
Corki naturalnie poczete pomimo duzego rozrostu endometriozy. Nie martw sie, lekarz na pewno wie co robi. Probuj IUI jesli lekarz tak mowi - bo kto wie[emoji3]
Ciaza to przeciez najlepsze lekarstwo na endometrioze[emoji1303]

Zobaczymy jutro na wizycie czy jest lepiej dostalam estrofrm moze pomogl ostatnio byl dobry efekt... wczesniej jakos bardziej zwracalam uwage a przy tej probie wyszlam z zalozenia ze koniec z regulami zdaje sie na los co ma byc to bedzie... ostatnia nasza proba nie mamy sil na wiecej..

Witam . Jestem tu cakiem nowa choć cały wątek prawie przeczytałam . Bede podchodzić w tym cyklu do inseminacji nasieniem dawcy ponieważ mój M ma usunięte oba jadra . Muszę się komuś wyrzalic bo cholernie mi ciężko z tym wszystkim , wg jakoś nie mogę uwierzyć że się uda i będziemy mieli dziecko
Hej ja jestem po 1 nie udanej niestety będę szykować się do 2 mi wszyscy mówią że dużo zależy od tego co jest w głowie że nasza psychika kieruje wszystkim wiem co czujesz ale musimy być silne bo jak nie my to kto?

16.10: @agatgagat - wizyta, @reqiem - wizyta
18.10: @anolianna - wizyta u gin
19.10: @redferrari - USG 3/4D
23.10 @Dzoannna USG przed IUI
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
03.11: @redferrari - wizyta u gin
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Kogoś dopisać do kalendarza?
Milego dnia[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

Hej ja jestem po 1 nie udanej niestety będę szykować się do 2 mi wszyscy mówią że dużo zależy od tego co jest w głowie że nasza psychika kieruje wszystkim wiem co czujesz ale musimy być silne bo jak nie my to kto?
Jak u Ciebie to wszytko przebiegało od @ile razy byłaś na podgladzie bralas jakieś tabletki ?

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem tu nowa i dopiero zaczynam z tym forum ale w staraniach o dzidzię mam dłuższy staż bo już 3 lata minęły. Przed nami 1 inseminacja, która mam nadzieję odbędzie się pod koniec tego miesiąca jednak przed nami jeszcze badania które mamy wykonać na wizycie u gina. W tym momencie czekam na @ i tak na prawdę to ona zadecyduje kiedy bd mogła wszystko zacząć. Czy mogę do Was dołączyć?

Do góry