Idę do prof Debskiego. Guru ginekologii wg wielu lekarzy. Jak mi powie ze zostaje tylko in vitro to wracam do dr K. I działamy ;-)
Wow widze ze profesor Debski to faktycznie guru...
W prywatnej praktyce przyjmuje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę do prof Debskiego. Guru ginekologii wg wielu lekarzy. Jak mi powie ze zostaje tylko in vitro to wracam do dr K. I działamy ;-)
A jakie miałaś badania na endometrioze?pytam z ciekawości bo może pokrywa się coś z moimi.
Misia_91 wszystko będzie dobrze życzę powodzenia. Trzymam mocno kciuki. Mi się nie udało chociaż była to pierwsza iui, dziś dostałam @. Cholernie boli...... Ale będzie próbować jeszcze raz z tym że teraz zmieniam podejście nie bede myśleć za bardzo, uda się to się uda. Zobaczymy co lekarz powie w środę na wizycie . Ale nie poddaje się. W koncu nam wszystkim się uda dotrzeć do celu jaki obrałyśmy. Wszystko w rękach Boga i lekarzy. Pozdrawiam wszystkie staraczki i życzę nam wszystkim powodzenia [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]Witam . Jestem tu cakiem nowa choć cały wątek prawie przeczytałam . Bede podchodzić w tym cyklu do inseminacji nasieniem dawcy ponieważ mój M ma usunięte oba jadra . Muszę się komuś wyrzalic bo cholernie mi ciężko z tym wszystkim , wg jakoś nie mogę uwierzyć że się uda i będziemy mieli dziecko
Witam . Jestem tu cakiem nowa choć cały wątek prawie przeczytałam . Bede podchodzić w tym cyklu do inseminacji nasieniem dawcy ponieważ mój M ma usunięte oba jadra . Muszę się komuś wyrzalic bo cholernie mi ciężko z tym wszystkim , wg jakoś nie mogę uwierzyć że się uda i będziemy mieli dziecko
A czemu nie możesz uwierzyć? Kochana nie ważne czyje nasienie ważne, że będziesz nosić pod serduszkiem kilka miesięcy i będziecie kochać, trzymam kciuki za sukcesWitam . Jestem tu cakiem nowa choć cały wątek prawie przeczytałam . Bede podchodzić w tym cyklu do inseminacji nasieniem dawcy ponieważ mój M ma usunięte oba jadra . Muszę się komuś wyrzalic bo cholernie mi ciężko z tym wszystkim , wg jakoś nie mogę uwierzyć że się uda i będziemy mieli dziecko
Dziewczyny czy jest sens robic iui jak pojawily sie znowu ogniska endometriozy? Ciekawa jestem czy ktoras cos wie na ten temat bo jutro ide do gina i boje sie co powie.. oczywiście witam nowe staraczki
@redferrari
@Dzoannna
@Gu1505
Dziękuję za miłe słowa od was . Strasznie się boję że się nie uda mi zajść w tą ciążą
,choć sama nie wiem czemu tak myślę wyniki mam wszystkie prawidło nasienia też wiadomo jakoś dobra . Teraz to czekanie na @ jest najgorsze w 1-3dc pójdę na podglądać nie wiem czy dostanę jakieś leki czy nie teraz byłam na badaniach akurat w dni płodne to jajeczko było podobno bardzo ladne ale lekarz mi powiedział że nie ma sensu bez stymulacji robić zawsze to pewniej a ja znów obawiam się ze może być za dużo i nic z tego i następny miesiąc czekania . Nie potrawie o niczym innym myśleć