reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
reklama
A oki dzieki [emoji6] Księżniczka pozostaje dziewczynka uff. Ma 600 gram [emoji16] lekarz mówi że kolosem nie bedzie. Oby miał rację hehe. Szyjka długa , zamknięta. Skierowanie na krzywa cukrowa mam. Ogólnie wszystko w porządku [emoji813]️

Super. Trzymam kciuki żeby było dobrze aż do samego końca [emoji4]

A oki dzieki [emoji6] Księżniczka pozostaje dziewczynka uff. Ma 600 gram [emoji16] lekarz mówi że kolosem nie bedzie. Oby miał rację hehe. Szyjka długa , zamknięta. Skierowanie na krzywa cukrowa mam. Ogólnie wszystko w porządku [emoji813]️
Super, zuch dziewczyny :) ja jak głupia godzinami oglądam sukieneczki :) Boję się jeszcze kupować :) tej krzywej to się najbardziej boje, bo miałam już raz robioną bez ciąży i mało nie zwróciłam a teraz to już w ogóle wrrr... a w którym tygodniu kazał robić? teraz od razu czy przed następną wizytą?

Super, zuch dziewczyny :) ja jak głupia godzinami oglądam sukieneczki :) Boję się jeszcze kupować :) tej krzywej to się najbardziej boje, bo miałam już raz robioną bez ciąży i mało nie zwróciłam a teraz to już w ogóle wrrr... a w którym tygodniu kazał robić? teraz od razu czy przed następną wizytą?
Przed kolejna wizyta, im później tym lepiej. Ja zrobię w 26tc, myślę że optymalnie .

Ja już się odważyłam w końcu po połówkowych i w trzy tygodnie już tyle nakupowałam że boje się co będzie do końca [emoji85]

Ja już się odważyłam w końcu po połówkowych i w trzy tygodnie już tyle nakupowałam że boje się co będzie do końca [emoji85]
nie no ja bodziaczki, uniwersalne na każdą płeć, jakieś tam pokupowałam , zamówiłam pościel dla dzidzi, nie to, że nic, jeszcze nie mam, ale sukienki się boję kupować... mam wśród znajomych taką parę, co miał być chłopiec, nawet tydzień przed porodem na usg był chłopiec, a urodziła się dziewczynka :p lekarz spojrzał dziwnie, że tacy zdziwieni, ale cóż - życie :)

reklama
nie no ja bodziaczki, uniwersalne na każdą płeć, jakieś tam pokupowałam , zamówiłam pościel dla dzidzi, nie to, że nic, jeszcze nie mam, ale sukienki się boję kupować... mam wśród znajomych taką parę, co miał być chłopiec, nawet tydzień przed porodem na usg był chłopiec, a urodziła się dziewczynka [emoji14] lekarz spojrzał dziwnie, że tacy zdziwieni, ale cóż - życie :)
Też się trochę tego boje, no ale wczoraj lekarz sam pyta czy mówił co będzie , a ja że tak, że dziewczynka i pytam czy nic nie wyrosło i mówi że nie nie, ewidentnie nic nie ma między nogami to odetchnęłam. Oczywiście z synka też bym się cieszyła, ale szuflady już toną w różu i jednorożcach [emoji23]

Do góry