reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
25.09: @reqiem - wizyta u gin

27.09: @anolianna - wizyta
29.09: @LolaLolina - monitoring cyklu
01.10: @Artemida90 - testowanie !!
02.10: @redferrari - wizyta
04.10: @anolianna - badanie 3/4D maluszka
06.10: @Molky - testowanie !
09.10: @Dzoannna - testowanie !!!
16.10: @agatgagat - wizyta
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia dziewczynki[emoji295]

@zuzik85 jak sytuacja ?

9.10 testowanie [emoji3]
Milego dnia[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

reklama
No i wyszla mi oprycha:((((

Olejek z oregano pomoże. Polecam kupić taki mocniejszy - możesz go tez pic dwa razy dziennie 6 kropli rozcieńczyć w małej ilości wody. Działa przeciwwirusowo - tym samym dobry na przeziębienia itd. Ja stosuje już trzeci sezon grypowy, opryszczki nie miałam już 2 lata a wcześniej non stop i to czasem po kilka na raz.
Ja mam ten:
IMG_1853.JPG

Załączniki

• IMG_1853.JPG
    IMG_1853.JPG
    158,1 KB · Wyświetleń: 373
Olejek z oregano pomoże. Polecam kupić taki mocniejszy - możesz go tez pic dwa razy dziennie 6 kropli rozcieńczyć w małej ilości wody. Działa przeciwwirusowo - tym samym dobry na przeziębienia itd. Ja stosuje już trzeci sezon grypowy, opryszczki nie miałam już 2 lata a wcześniej non stop i to czasem po kilka na raz.
Ja mam ten: Zobacz załącznik 901646

Dzięki, a mogę go pić „teraz”?
Nie ma przeciwwskazan?
Poczytam zreszta... dziękuję[emoji8]

Dzoana w ciąży większość olejków jest zabronione, ale przy staraniach nie. Poczytaj... generalnie ma dużo zalet. On rozrzedza krew wiec na plus przy staraniach

25.09: @reqiem - wizyta u gin

27.09: @anolianna - wizyta
29.09: @LolaLolina - monitoring cyklu
01.10: @Artemida90 - testowanie !!
02.10: @redferrari - wizyta
04.10: @anolianna - badanie 3/4D maluszka
06.10: @Molky - testowanie !
09.10: @Dzoannna - testowanie !!!
16.10: @agatgagat - wizyta
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia dziewczynki[emoji295]

@zuzik85 jak sytuacja ?
Jak po wizycie? Opowiadaj szybciutko :)

reklama
Jak po wizycie? Opowiadaj szybciutko :)
A oki dzieki [emoji6] Księżniczka pozostaje dziewczynka uff. Ma 600 gram [emoji16] lekarz mówi że kolosem nie bedzie. Oby miał rację hehe. Szyjka długa , zamknięta. Skierowanie na krzywa cukrowa mam. Ogólnie wszystko w porządku [emoji813]️

Do góry