reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Wyszlysmy do domu wczoraj. Bilirubina spadła i nie trzeba było już naświetlać. Dodatkowo po powrocie do domu troszkę rozkręciła mi się laktacja i ściągam mleko małej. Tak co 3-4 godz jest to 100 więc na karmienie ma. Dostałam zagęszczacz do swojego mleka Bebilon nutriton i zmieniłam butelki i smoczki i teraz Miska je ładnie i tyle ile powinna. Mieścimy się w normie 80-100 zależy od pory dnia. Mamy się karmić na żądanie ale mała przybiera ok 40-60 g dziennie. Niestety u Miski zdiagnozowano ubytek przegrody międzyprzedsionkowej i mamy mieć konsultacje u kardiologa na początku grudnia. Podobno ma się to zamknąć, bo to wada płodowa ale muszę kontrolować. Stąd mała ma sine nóżki i czasami dziwnie oddycha. Kupiliśmy dzisiaj monitor oddechu dla naszego i jej spokoju.
Zdrówka dla Was kochana cieszę się że już lepiej...

reklama
Wyszlysmy do domu wczoraj. Bilirubina spadła i nie trzeba było już naświetlać. Dodatkowo po powrocie do domu troszkę rozkręciła mi się laktacja i ściągam mleko małej. Tak co 3-4 godz jest to 100 więc na karmienie ma. Dostałam zagęszczacz do swojego mleka Bebilon nutriton i zmieniłam butelki i smoczki i teraz Miska je ładnie i tyle ile powinna. Mieścimy się w normie 80-100 zależy od pory dnia. Mamy się karmić na żądanie ale mała przybiera ok 40-60 g dziennie. Niestety u Miski zdiagnozowano ubytek przegrody międzyprzedsionkowej i mamy mieć konsultacje u kardiologa na początku grudnia. Podobno ma się to zamknąć, bo to wada płodowa ale muszę kontrolować. Stąd mała ma sine nóżki i czasami dziwnie oddycha. Kupiliśmy dzisiaj monitor oddechu dla naszego i jej spokoju.

On dobrze ze lepiej. A i z przegroda będzie dobrze bo musi być dobrze. Trzymam mocno kciuki ☺ o zdrówka zycze☺

reklama
Do góry