LolaLolina
Fanka BB :)
kurcze im bliżej 18.09 i testowania tym więcej o tym myślę. Miałyście dziewczyny jakieś objawy w ciągu tych 14 dni od inseminacji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze im bliżej 18.09 i testowania tym więcej o tym myślę. Miałyście dziewczyny jakieś objawy w ciągu tych 14 dni od inseminacji?
ja tak własnie mam, dzień po zabiegu ból brzucha, senność, od kilku dni ból piersi. EchLolaLolina - nie patrz na objawy bo 99% to objawy jak na @... bolą piersi, brzuch... to normalne. Nic się nie bój [emoji4]
ja tak własnie mam, dzień po zabiegu ból brzucha, senność, od kilku dni ból piersi. Ech
ja tak własnie mam, dzień po zabiegu ból brzucha, senność, od kilku dni ból piersi. Ech
W takim czekamy na brak @ ? [emoji16]Hej Dziewczyny :-) ja też powinnam testować ale nie robie testu bo nie chce się znów rozczarować. Tak jak piszecie objawy mam okresowe ;-) jedynie zaskakuje mnie ładna cera. W tym cyklu mam tak ładna ze aż dziwi po kilku latach z trądzikiem na twarzy nagła poprawa to cud