reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sierpień - @agawid - starania naturalne
03.09: @LolaLolina - monitoring cyklu, @nuna85 - monitoring cyklu, @Artemida90 - monitoring cyklu, @moon333 - monitoring przed IUI
06.09: @anolianna - wizyta u gin
07.09: @agatgagat - połówkowe, @Mmmartolcia31 - testowanie!!!
08.09: @SOSENKA90 - testowanie!!!, @agawid - testowanie!!!
12.09: @zuzik85 - wizytau gin
18.09: @redferrari - połówkowe
20.09: @agatgagat - wizyta u gin
24.10: @zuzik85 - Termin Porodu![emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Miłego dnia dziewczynki[emoji295]
A co tu tak cichutko? Kochana badalas ten mocz ponownie? U mnie TSH wróciło do normy można zwariować... Dr K zbadał mnie z wyrazna przyjrmnoscia. Dumny z efektu swojej pracy potwierdził że wszystko ok ufff... Wypytał mnie o wszystko miło mu chyba było... Teraz czekany na połówkowe z lekkim strachem...

reklama
Ja ostatnio kontrolnie zrobilam prolaktyne. Wszystko wróciło do normy, czyli moge powiedziec, ze mam książkowe wyniki. Co nie zmienia faktu, ze nie moge zajść w ciąże... nie wiem o co chodzi...

A co tu tak cichutko? Kochana badalas ten mocz ponownie? U mnie TSH wróciło do normy można zwariować... Dr K zbadał mnie z wyrazna przyjrmnoscia. Dumny z efektu swojej pracy potwierdził że wszystko ok ufff... Wypytał mnie o wszystko miło mu chyba było... Teraz czekany na połówkowe z lekkim strachem...
Nie badałam, w poniedziałek dzwonie do mojego doktorka umowic sie właśnie na termin połówkowego to bede wiedziała kiedy i dzien wczesniej zrobie świeży mocz i posiew żeby mu dać wyniki. Jestem pewna, że to jakiś błąd, w sensie przez to mięso wieczor wcześniej bo były bakterie, potem znikneły, a nagle kryształy po kilku dniach. A sikam nornalnie i nic nie piecze, ani nic kilka dni mnie nie zbawi, i tak sama nie wdroze lekow w razie w i musze czekac na wizyte [emoji4]
To świetna wiadomošć, że tsh wróciło do normy, a końcu można odwtchac, a połówkowymi sie nie martw, na pewno bedzie wszystko dobrze [emoji8][emoji8] też przed nimi jestem [emoji4]

Hej,
Dawno i to bardzo dawno mnie nie była tzn cały czas Was czytam. Nie pisze nic o sobie bo jest dupnie...nic się zmieniło... nadal cały czas olśnienia w drugiej fazie i teraz w piątek doktor stwierdził że nie ma co czekać i dalej brania co cykl fostimolu i idziemy na laparoskopie... W ch... się boję... ogólnie myśl o szpitalu mnie przeraża...
Czy któraś z Was miała laparoskopie zrobiona? Jak jest po zabiegu ? Wraca się później do normalnego funkcjonowania? Jakieś ślady a brzuchu są?

Hej,
Dawno i to bardzo dawno mnie nie była tzn cały czas Was czytam. Nie pisze nic o sobie bo jest dupnie...nic się zmieniło... nadal cały czas olśnienia w drugiej fazie i teraz w piątek doktor stwierdził że nie ma co czekać i dalej brania co cykl fostimolu i idziemy na laparoskopie... W ch... się boję... ogólnie myśl o szpitalu mnie przeraża...
Czy któraś z Was miała laparoskopie zrobiona? Jak jest po zabiegu ? Wraca się później do normalnego funkcjonowania? Jakieś ślady a brzuchu są?
Ja miałam dokładnie rok temu [emoji4] wiązałam z nią duże nadzieje, dlatego się nie bałam, a wręcz nie mogłam sie doczekać. Po laparo na drugi dzień normalnie wstałam z łóżka i funkcjonowałam i na kolejny wyszłam do domu. Byłam obolała, ale tylko przez narkozę bo przez ten gaz bolała mnie klatka i ramiona, ale brzuch w ogóle [emoji4] blizny są maleńskie, nigdy mi nie przeszkadzały. Ogólnie nie ma się czego bać [emoji8]

Ostatnia edycja:
U mnie jest taki strach że szok przed badaniem jak i też przed samym szpitalem kiedyś jeszcze rok temu miałam tak że nawet nie mogłam wejść do szpitala bo cała dretwialam, robiło mi się słabo i przez to niewchodzilam tam nigdy.
A jakieś badania miałaś porobić przed przyjęciem na oddział?

Ja miał dokładnie rok temu [emoji4] wiązał z nią duże nadziejw, dlatego się nie bałam, a wręcz nie mogłam sie doczekać. Po laparo na drugi dzień normalnie wstałam z łóżka i funkcjonowałam i na kolejny wyszłam do domu. Byłam obolała, ale tylko przez narkozę bo przez ten gaz bolała mnie klatka i ramiona, ale brzuch w ogóle [emoji4] blizny są maleńskie, nigdy mi nie przeszkadzały. Ogólnie nie ma się czego bać [emoji8]

U mnie jest taki strach że szok przed badaniem jak i też przed samym szpitalem kiedyś jeszcze rok temu miałam tak że nawet nie mogłam wejść do szpitala bo cała dretwialam, robiło mi się słabo i przez to niewchodzilam tam nigdy.
A jakieś badania miałaś porobić przed przyjęciem na oddział?
Tak. Hiv, hbs, hcv i wr? Chyba nie poplątałam [emoji16] i musiałam mieć aktualne szczepienie na żółtaczke. U mnie wystarczyła dawka przypinajaca

reklama
Do góry