redferrari
Fanka BB :)
może to naprawdę forum dendrologiczne jest [emoji23]Lipy, dęby ... a ja Sosna [emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może to naprawdę forum dendrologiczne jest [emoji23]Lipy, dęby ... a ja Sosna [emoji23][emoji23]
Chodzi mi o coś zupełnie innego Nuna Że często oceniamy innych pod kątem swoich marzeń. Dużo osób mówi, że nie boli ich to, że ktoś zaszedł z otoczenia w ciążę, a czasami nawet nie wiemy jaką sytuację ma dany człowiek. To były przykłady, sytuacji jest tyle ile ludzi. Mój mąż też ma syna z poprzedniego związku, który był zupełnie nie planowany. Tak jak mówię ja to zrozumiałam dopiero niedawno, a kiedyś sama cierpiałam bo nie potrafiłam się cieszyć z ciąży innych. I dlatego dałam przykłady, że nie zawsze to takie oczywiste i może komuś to pomoże i zmieni trochę swoje podejście.
To rokuje na ładne endo i owu. Jesteś teraz czym stymulowana? Dalej zastrzyki tylko mniejsze dawki?
Matko my to się już specjalizujemy w ultasonografii... znajomym jak pokazuje dzidziusia to nic nie widzą a tu proszę mąż endo jest w stanie ocenićTak cały czas gonal f bo to na mnie jedynie działa. 62,5 i 75j co drugi dzień zmiana. U mnie akurat z endo nie ma problemu bo rośnie skubane nawet jak nie ma pęcherzyków. Ale dziś było je ładnie widać było takie trójdzielne nawet mąż widział je i wiedział co to jest.
Kochane, jesteśmy po nagłym CC. Trafiłam na IP ze skurczami mocnymi o 20.30. Zrobili ktg i wyszło bardzo brzydkie, szybka decyzja i o 23.40 na świat przyszła Michalinka. Waga 2900 i 51cm. 10/10. Jestem zakochana, leżę już na sali i czekam aż ninja przyniosą, zdjęcie wstawię jutro [emoji4][emoji4][emoji4] tatuś pokangurowal troszke, teraz odesłaliśmy go do domu [emoji846]
Masz racje... Tez nie zazdroszcze ale bardzo chce i bardzo boli jak komuś się udaje a nam nie...No więc tyle co sytuacji to i tyle różnych zdań. Jeden chce od razu i będzie zazdrościl tym co mają. Drugi nie chce i zazdrości tym co nie. To normalne. Człowiek już tak skonstruowany. Jak kobieta ma kręcone to chciała by proste...itd.
Ja nie zazdroszczę ludziom, też dużo mam, ja po prostu mocno chce, a nie mogę. Więc czasem przykro że komuś się udaje kto nic w tym kierunku robić nie musiał, a Ty musisz walczyć i nie wiadomo czy się uda...