reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oby Wam popękaly :-) moje dwie iui tez były na niepeknietym pecherzyku. Kolejna chciałabym na peknietym. Może te plemniki za szybko umierają i zanim pęknie to jest po armii...juz różnie myślę. We wrześniu 3 podejście.

redferrari O KTOREJ MASZ WIZYTE CZEKAMY NA ZDJECIE BUZIAKI
właśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić :) dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego :) na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszek :p

Ech to czekanie teraz najgorsze...najpierw się czeka żeby urosło, potem modli żeby pękło, jak pęknie to znowu 14 dni czekania na efekt, okropne to jest, mam dziś zły dzień i tylko płakać mi się chce że całe życie pod górkę, podczas gdy znajoma z pracy zaszła w ciążę w noc poślubną...
cierpliwości nas uczy życie to racja... trzymam kciuki, nie stresuj kropka teraz :)

właśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić :) dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego :) na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszek :p
po kim on /ona taki uparciuszek jest ;);)

Oto mój Skarbuś

Załączniki

• IMG_20180825_133745.jpg
    IMG_20180825_133745.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 73
reklama
Dokładnie, ja ma chwile po 9 byc. Chyba miedzy pacjentkami. Wtedy jeszcze o duphaston tez chce zapytac czy nie nalezy brac. Wysluchuje pekania pecherzykow pomimo checi zapomnienia o tym[emoji1]
Ja mam być przed 8 też miedzy pacjentami, i tak wyczerpuje pękania jajek choć naprawdę staram się o tym nie myśleć to jednak ta podświadomość robi swoje i nie daje zapomnieć;)

Do góry