reklama
redferrari
Fanka BB :)
właśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszekredferrari O KTOREJ MASZ WIZYTE CZEKAMY NA ZDJECIE BUZIAKI
redferrari
moim zdaniem tak, ale nie jestem lekarzem, ja jak były niepęknięte zawsze miałam czekać do usgDziękuję za radę, to myślisz żebym jeszcze jutro rano nie brała luteiny? Bo tak mi gin zalecił ze od jutra...
redferrari
cierpliwości nas uczy życie to racja... trzymam kciuki, nie stresuj kropka terazEch to czekanie teraz najgorsze...najpierw się czeka żeby urosło, potem modli żeby pękło, jak pęknie to znowu 14 dni czekania na efekt, okropne to jest, mam dziś zły dzień i tylko płakać mi się chce że całe życie pod górkę, podczas gdy znajoma z pracy zaszła w ciążę w noc poślubną...
kochanka328
po kim on /ona taki uparciuszek jestwłaśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszek
kochanka328
wrzuć wrzuć ciotki oczy nacieszą zdjęciem
redferrari
redferrari
Sęk w tym że i ja i emek uparci jak sobie coś ubzduramy chyba nastąpiła genetyczna kumulacjapo kim on /ona taki uparciuszek jest
reklama
Mmmartolcia31
Aktywna w BB
Ja mam być przed 8 też miedzy pacjentami, i tak wyczerpuje pękania jajek choć naprawdę staram się o tym nie myśleć to jednak ta podświadomość robi swoje i nie daje zapomniećDokładnie, ja ma chwile po 9 byc. Chyba miedzy pacjentkami. Wtedy jeszcze o duphaston tez chce zapytac czy nie nalezy brac. Wysluchuje pekania pecherzykow pomimo checi zapomnienia o tym[emoji1]
Podziel się: