reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oby Wam popękaly :-) moje dwie iui tez były na niepeknietym pecherzyku. Kolejna chciałabym na peknietym. Może te plemniki za szybko umierają i zanim pęknie to jest po armii...juz różnie myślę. We wrześniu 3 podejście.

redferrari O KTOREJ MASZ WIZYTE CZEKAMY NA ZDJECIE BUZIAKI
właśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić :) dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego :) na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszek :p

Ech to czekanie teraz najgorsze...najpierw się czeka żeby urosło, potem modli żeby pękło, jak pęknie to znowu 14 dni czekania na efekt, okropne to jest, mam dziś zły dzień i tylko płakać mi się chce że całe życie pod górkę, podczas gdy znajoma z pracy zaszła w ciążę w noc poślubną...
cierpliwości nas uczy życie to racja... trzymam kciuki, nie stresuj kropka teraz :)

właśnie wróciłam u dzidzi wszystko ok waży już 168g serduszko bije pięknie 159 zaraz spróbuję zdjęcie wrzucić :) dostałam tylko jedno bo się skarbuś tak ruszał, że trudno było ładne zrobić całego :) na połówkowych będzie więcej czasu to może lepiej zobaczymy... płci nadal nie pokazał uparciuszek :p
po kim on /ona taki uparciuszek jest ;);)

Oto mój Skarbuś

Załączniki

• IMG_20180825_133745.jpg
    IMG_20180825_133745.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 78
reklama
Dokładnie, ja ma chwile po 9 byc. Chyba miedzy pacjentkami. Wtedy jeszcze o duphaston tez chce zapytac czy nie nalezy brac. Wysluchuje pekania pecherzykow pomimo checi zapomnienia o tym[emoji1]
Ja mam być przed 8 też miedzy pacjentami, i tak wyczerpuje pękania jajek choć naprawdę staram się o tym nie myśleć to jednak ta podświadomość robi swoje i nie daje zapomnieć;)

Do góry