reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej
Dzięki za trzymanie kciukow!
Ja tez za Was - IUI oraz wizyty trzymam kciuki[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Ja tez po.
Jajeczka 19 mm
Pregnyl podany
W poniedzialek usg kontrolne aby zobaczyc czy pelky. Zalecono przytulanie.
Parametry nasienia jak poprzednio - ruchliwosc spowolniona.
Stres troszke byl ale emocje opadly i nie wiem dlaczego ale zwatpilam w efekt pozytywny☹️
Teraz trzeba sie czyms zajac.
W poniedzialek zapytam o aspiryne ora duphaston - musze zapisac bo zapomne...
Trzymam mocno mocno naprawde kciuki za sukces @Mmmartolcia31
[emoji172][emoji170][emoji172][emoji170][emoji172]
Milej soboty dziewczynki!

reklama
Hey dziewczyny :)ja już po IUI, wieści niezbyt dobre, pęcherzyki nie pękły ale doktor mówi że dziś na pewno pekną, żołnierzyki też mogłyby być lepsze...Endo w porządku, doktor utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam decydując się na IUI bo te parametry nasienia nie sa najlepsze...mam mętlik w głowie, nie nastawiamy się na powodzenie...:no2:

Ja też mam mętlik. Ale trzeba teraz wyluzować na maxa! Trzymaj się cieplutko!

Czy myslicie ze przy tej wielkosci 19 mm jest szansa?
I ile czasu Wam pekaly pecherzyki od podania pregnylu?
Hey, właśnie też się martwię bo mi jeszcze nie piekły, od czasu do czasu Pobolewa brzuch ale nie tak jak na pęknięcie...więc się martwię...A Ty kiedy podawałaś pragnyl? Ja we czwartek wieczorem i do tego czasu nie pękło więc już chyba nici z tego...:(:(

Ech to czekanie teraz najgorsze...najpierw się czeka żeby urosło, potem modli żeby pękło, jak pęknie to znowu 14 dni czekania na efekt, okropne to jest, mam dziś zły dzień i tylko płakać mi się chce że całe życie pod górkę, podczas gdy znajoma z pracy zaszła w ciążę w noc poślubną...

Hey, właśnie też się martwię bo mi jeszcze nie piekły, od czasu do czasu Pobolewa brzuch ale nie tak jak na pęknięcie...więc się martwię...A Ty kiedy podawałaś pragnyl? Ja we czwartek wieczorem i do tego czasu nie pękło więc już chyba nici z tego...:(:(

Ja pregnyl dzisiaj rano razem z IUI
Spokojnie, dopiero niecale 48 h a ma czas 36 chyba na pekniecie.
Bedzie dobrze!!

Ech to czekanie teraz najgorsze...najpierw się czeka żeby urosło, potem modli żeby pękło, jak pęknie to znowu 14 dni czekania na efekt, okropne to jest, mam dziś zły dzień i tylko płakać mi się chce że całe życie pod górkę, podczas gdy znajoma z pracy zaszła w ciążę w noc poślubną...

Tez mam i taki nastroj i mysli ale damy rade!!!
Zrob cos dla siebie, dzien przyjemnosci, idz na zakupy[emoji3] Zeby poprawic nastroj[emoji8]

reklama
Do góry