reqiem
Fanka BB :)
Hmm nie pamietam nawet. Chyba 75mgAle tabletkę 75 mg?
Bo są też 150
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm nie pamietam nawet. Chyba 75mgAle tabletkę 75 mg?
Bo są też 150
Mowił, żeby "poprawić" wieczorem? Jakiej wielkości perchole?Hey dziewczyny ja już po IUI, wieści niezbyt dobre, pęcherzyki nie pękły ale doktor mówi że dziś na pewno pekną, żołnierzyki też mogłyby być lepsze...Endo w porządku, doktor utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam decydując się na IUI bo te parametry nasienia nie sa najlepsze...mam mętlik w głowie, nie nastawiamy się na powodzenie...
Tak, mówił żebym przytulila męża z tego stresu to już nie pamiętam ile te pęcherzyki miały mm ale gin mówił że dobre tyle że jeszcze nie piekły i w sumie to już rozmawialiśmy o tym czy pękną i kiedy i nie dopytałam ile mają z tego zamieszania, pytałam o Acard powiedział że od wieczora mogę brać, od jutra Luteina i w pon na usg czy pękły ( nieodplatnie) chociaż tyle...Mowił, żeby "poprawić" wieczorem? Jakiej wielkości perchole?
Jeśli nie pękły a zaczniesz brać luteinę to mogą zrobić się torbiele ja bym z luteina poczekała do USG żeby mieć pewność że peklyTak, mówił żebym przytulila męża z tego stresu to już nie pamiętam ile te pęcherzyki miały mm ale gin mówił że dobre tyle że jeszcze nie piekły i w sumie to już rozmawialiśmy o tym czy pękną i kiedy i nie dopytałam ile mają z tego zamieszania, pytałam o Acard powiedział że od wieczora mogę brać, od jutra Luteina i w pon na usg czy pękły ( nieodplatnie) chociaż tyle...
Dzoannna trzymam kciuki powodzenia
Jeśli się nie uda na 2 miesiące robimy przerwę, kupujemy większe mieszkanie , będziemy mieć przeprowadzkę na głowie więc musimy odpocząć od starań i wyluzować się trochę a od listopada wracamy do gry