reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hey dziewczyny :)ja już po IUI, wieści niezbyt dobre, pęcherzyki nie pękły ale doktor mówi że dziś na pewno pekną, żołnierzyki też mogłyby być lepsze...Endo w porządku, doktor utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam decydując się na IUI bo te parametry nasienia nie sa najlepsze...mam mętlik w głowie, nie nastawiamy się na powodzenie...:no2:

Hey dziewczyny :)ja już po IUI, wieści niezbyt dobre, pęcherzyki nie pękły ale doktor mówi że dziś na pewno pekną, żołnierzyki też mogłyby być lepsze...Endo w porządku, doktor utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam decydując się na IUI bo te parametry nasienia nie sa najlepsze...mam mętlik w głowie, nie nastawiamy się na powodzenie...:no2:
Mowił, żeby "poprawić" wieczorem? Jakiej wielkości perchole?

Mowił, żeby "poprawić" wieczorem? Jakiej wielkości perchole?
Tak, mówił żebym przytulila męża ;) z tego stresu to już nie pamiętam ile te pęcherzyki miały mm ale gin mówił że dobre tyle że jeszcze nie piekły i w sumie to już rozmawialiśmy o tym czy pękną i kiedy i nie dopytałam ile mają z tego zamieszania, pytałam o Acard powiedział że od wieczora mogę brać, od jutra Luteina i w pon na usg czy pękły ( nieodplatnie) chociaż tyle...

Jeśli się nie uda na 2 miesiące robimy przerwę, kupujemy większe mieszkanie , będziemy mieć przeprowadzkę na głowie więc musimy odpocząć od starań i wyluzować się trochę;) a od listopada wracamy do gry:)

Tak, mówił żebym przytulila męża ;) z tego stresu to już nie pamiętam ile te pęcherzyki miały mm ale gin mówił że dobre tyle że jeszcze nie piekły i w sumie to już rozmawialiśmy o tym czy pękną i kiedy i nie dopytałam ile mają z tego zamieszania, pytałam o Acard powiedział że od wieczora mogę brać, od jutra Luteina i w pon na usg czy pękły ( nieodplatnie) chociaż tyle...
Jeśli nie pękły a zaczniesz brać luteinę to mogą zrobić się torbiele ja bym z luteina poczekała do USG żeby mieć pewność że pekly

reklama
25.08:
@redferrari wizyta u gin,
@Mmmartolcia31 - IUI!!! [emoji110]
@Dzoannna - IUI!!! [emoji110]

27.08: @reqiem - wizyta u gin, @zuzik85 wizyta u gin
30.08: @nuna85 - monitoring cyklu, @Artemida90 - monitoring cyklu.
31.08: @Evelevel - wizyta u gin
Sierpień - @agawid - starania naturalne
03.09: @LolaLolina - monitoring cyklu
06.09: @Evelevel - Termin Porodu![emoji64] , @anolianna - wizyta u gin
08.09: @SOSENKA90 - testowanie!!! [emoji4]
12.09: @zuzik85 - wizytau gin
25.09: @redferrari - połówkowe
24.10: @zuzik85 - Termin Porodu![emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]