reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hey dziewczyny :)ja już po IUI, wieści niezbyt dobre, pęcherzyki nie pękły ale doktor mówi że dziś na pewno pekną, żołnierzyki też mogłyby być lepsze...Endo w porządku, doktor utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam decydując się na IUI bo te parametry nasienia nie sa najlepsze...mam mętlik w głowie, nie nastawiamy się na powodzenie...:no2:

Hey dziewczyny :)ja już po IUI, wieści niezbyt dobre, pęcherzyki nie pękły ale doktor mówi że dziś na pewno pekną, żołnierzyki też mogłyby być lepsze...Endo w porządku, doktor utwierdził mnie w przekonaniu że dobrze zrobiłam decydując się na IUI bo te parametry nasienia nie sa najlepsze...mam mętlik w głowie, nie nastawiamy się na powodzenie...:no2:
Mowił, żeby "poprawić" wieczorem? Jakiej wielkości perchole?

Mowił, żeby "poprawić" wieczorem? Jakiej wielkości perchole?
Tak, mówił żebym przytulila męża ;) z tego stresu to już nie pamiętam ile te pęcherzyki miały mm ale gin mówił że dobre tyle że jeszcze nie piekły i w sumie to już rozmawialiśmy o tym czy pękną i kiedy i nie dopytałam ile mają z tego zamieszania, pytałam o Acard powiedział że od wieczora mogę brać, od jutra Luteina i w pon na usg czy pękły ( nieodplatnie) chociaż tyle...

Jeśli się nie uda na 2 miesiące robimy przerwę, kupujemy większe mieszkanie , będziemy mieć przeprowadzkę na głowie więc musimy odpocząć od starań i wyluzować się trochę;) a od listopada wracamy do gry:)

Tak, mówił żebym przytulila męża ;) z tego stresu to już nie pamiętam ile te pęcherzyki miały mm ale gin mówił że dobre tyle że jeszcze nie piekły i w sumie to już rozmawialiśmy o tym czy pękną i kiedy i nie dopytałam ile mają z tego zamieszania, pytałam o Acard powiedział że od wieczora mogę brać, od jutra Luteina i w pon na usg czy pękły ( nieodplatnie) chociaż tyle...
Jeśli nie pękły a zaczniesz brać luteinę to mogą zrobić się torbiele ja bym z luteina poczekała do USG żeby mieć pewność że pekly

reklama
25.08:
@redferrari wizyta u gin,
@Mmmartolcia31 - IUI!!! [emoji110]
@Dzoannna - IUI!!! [emoji110]

27.08: @reqiem - wizyta u gin, @zuzik85 wizyta u gin
30.08: @nuna85 - monitoring cyklu, @Artemida90 - monitoring cyklu.
31.08: @Evelevel - wizyta u gin
Sierpień - @agawid - starania naturalne
03.09: @LolaLolina - monitoring cyklu
06.09: @Evelevel - Termin Porodu![emoji64] , @anolianna - wizyta u gin
08.09: @SOSENKA90 - testowanie!!! [emoji4]
12.09: @zuzik85 - wizytau gin
25.09: @redferrari - połówkowe
24.10: @zuzik85 - Termin Porodu![emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu![emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu![emoji64]