reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Ja mam być przed 8 też miedzy pacjentami, i tak wyczerpuje pękania jajek choć naprawdę staram się o tym nie myśleć to jednak ta podświadomość robi swoje i nie daje zapomnieć;)
Hejka
I jak tam sytuacja?
Ja czuję ewidentnie prawy jajnik od godziny... przed - po - lub w trakcie owulacji mam nadzieje!!
A jak Ty się masz?
Ja po samym zabiegu w domu zauważyłam podczerwieniona wydzieline, ale mam nadzieje ze to normalne...
miłego wieczoru!

Hejka
I jak tam sytuacja?
Ja czuję ewidentnie prawy jajnik od godziny... przed - po - lub w trakcie owulacji mam nadzieje!!
A jak Ty się masz?
Ja po samym zabiegu w domu zauważyłam podczerwieniona wydzieline, ale mam nadzieje ze to normalne...
miłego wieczoru!
normalne, dziubnęli Cię w szyjkę zakładając ten cewnik do podawania :) nie przejmuj się

reklama
Hejka
I jak tam sytuacja?
A jak Ty się masz?
miłego wieczoru!

Normalne my nawet podpisywalismy ze zostalismy poinformowani o możliwych skutkach ubocznych zabiegu i miedzy innymi było też właśnie plamienie.

Do góry