reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kuczaki mam gaciowy problem - wchodzą na mnie tylko drechy - kupiłam spodnie ciążowe te są za duże, a zwykłe za małe w czym ja mam teraz chodzić - po domu w drechach a na miasto?

Redferrari - dzisiaj spoko, pobrali mi z nadgarstka- pani w boćku była tak przejęta, ze poprosiła starsza (wiekowo i jak zapewne stażem) żeby mi pobrała bo sama wydygała [emoji12] może ja przeroslo to ze ostatnio mi się słabo zrobiło jak mi przebiła żyłę na wylot ... [emoji12] w sumie upuścili mi 4 fiolki, robiłam jeszcze cukier. Dziś było spoko, nie zemdlałam ani nic [emoji12] teraz miesiąc czekania na wyniki a od jutra lametta i lecimy od nowa.

12 dzień po zabiegu. Zrobiłam test negatywny jednak objawy mnie nie mylił jak na okres który pewnie będzie. Jutro zrobię bete zeby bylo pewne....

reklama
Do góry