reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kuczaki mam gaciowy problem - wchodzą na mnie tylko drechy - kupiłam spodnie ciążowe te są za duże, a zwykłe za małe w czym ja mam teraz chodzić - po domu w drechach a na miasto?

Redferrari - dzisiaj spoko, pobrali mi z nadgarstka- pani w boćku była tak przejęta, ze poprosiła starsza (wiekowo i jak zapewne stażem) żeby mi pobrała bo sama wydygała [emoji12] może ja przeroslo to ze ostatnio mi się słabo zrobiło jak mi przebiła żyłę na wylot ... [emoji12] w sumie upuścili mi 4 fiolki, robiłam jeszcze cukier. Dziś było spoko, nie zemdlałam ani nic [emoji12] teraz miesiąc czekania na wyniki a od jutra lametta i lecimy od nowa.

12 dzień po zabiegu. Zrobiłam test negatywny jednak objawy mnie nie mylił jak na okres który pewnie będzie. Jutro zrobię bete zeby bylo pewne....

reklama
Do góry