reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mnie gin po iui nie przepisywal progesteronu. Wyjaśnił ze jak dochodzi do zapłodnienia to progesteron wytwarza się w odpowiedniej ilości. Spokojnie :-) Dopiero później może być niewydolnosc i podaje się sztuczny.

Co raz wieksze dopadaja mnie obawy ze nic z tego ;(

Kochana, nie martw sie. Wszystko sie jeszcze moze wydarzyć. Musimy cierpliwie jeszcze troche poczekac. Wiem, ze łatwo sie mowi, ale staram sie korzystać z rad Dziewczyn i myslec pozytywnie, a przede wszystkim zrelaksować sie:) Jak to napisała @redferrari : „szczęśliwe jajo to zrelaksowane jajo” [emoji2]

Kochana, nie martw sie. Wszystko sie jeszcze moze wydarzyć. Musimy cierpliwie jeszcze troche poczekac. Wiem, ze łatwo sie mowi, ale staram sie korzystać z rad Dziewczyn i myslec pozytywnie, a przede wszystkim zrelaksować sie:) Jak to napisała @redferrari : „szczęśliwe jajo to zrelaksowane jajo” [emoji2]

Dokladnie najważniejsze to relaks. Ja po iui nie brałam żadnych leków. Zdałam sie na los nawet dla rozluźnienia piłam z mężem winko i filmy oglądaliśmy. Chodziłam do pracy i tylko to czekanie było najgorsze ale nie robiłam sobie nadzieji tym bardziej ze objawy miałam na okres. A że okres nieregularny to 13 dnia po iui test zrobiłam bo juz do 14 wytrzymać nie mogłam i takie zaskoczenie trzymam za was mocno kciuki

reklama
Dziekuje dziewczyny staram sie wierzyc mowie do brzusia ale te objawy ktore zawsze byly na nie i brak innych zwiastujacych powodzenie :( za tydzien moge robic bete ale wtedy wyjezdzamy i chyba nie chce plakac na urlopie..

Do góry