reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
12 dzień po zabiegu. Zrobiłam test negatywny jednak objawy mnie nie mylił jak na okres który pewnie będzie. Jutro zrobię bete zeby bylo pewne....
Tu na wątku jest takie hasło:
"DOPÓKI WALCZYSZ - JESTEŚ ZWYCIĘZCĄ
NIGDY, SIĘ NIE PODDAWAJ, NIGDY! I JESZCZE RAZ NIGDY!!!!!"
proszę mi się tu nie stresować :)

[emoji173] [emoji173]

reklama
Naprawde chcialabym wierzyć że się uda. Piersi bola, podbrzusze tez czasem boli jak na okres więc ciężko myśleć że może jednak się uda.
Ale nic jutro robimy bete i zobaczymy(13 dzien więc myślę że już coś będzie wiadomo).
Dziękuje za wsparcie dziewczyny

Naprawde chcialabym wierzyć że się uda. Piersi bola, podbrzusze tez czasem boli jak na okres więc ciężko myśleć że może jednak się uda.
Ale nic jutro robimy bete i zobaczymy(13 dzien więc myślę że już coś będzie wiadomo).
Dziękuje za wsparcie dziewczyny
Różnie może być, ale myślenie, że się nie uda na pewno nie pomaga! Trzymamy kciuki :)

Kochana ciezko byc optymista jesli przez te wszystkie lata poznalo sie swoj organizm ze teraz po kazdym objawie juz wiadomo na co czekac...
Nieeee ma szans, ja byłam pewna, że okres bo objawy jak co miesiac przez te wszystkie lata a tu ciąża [emoji4] jakiegos 25dc robiłam test i był negatywny, a potem za kilka dni już pozytywny. Dlatego nie trać nadzieji! [emoji4] A jak nie no to poprawiamy korone i do przodu kolejna walka!

reklama
Do góry