reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kamaaa daj znać jak poszło. Trzymam mocno kciuki!!!

Mi się dziś śniło że zrobiłam test i wyszły 2 kreski więc rano zrobiłam sikańca licząc na cud... ale jest tylko jedna... jutro oficjalny dzień testowania bo będę 14dpiui więc zrobię jeszcze jeden dla pewności

reklama
14.08: @kasiula01 - beta!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
15.08: @Latte34 - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
@kamaa - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
16.08: @anolianna - wizyta u gin
17.08: @Evelevel - wizyta u gin
18.08: @Artemida90 - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
21.08: @nuna85 i @madzienka031 - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
23.08: @agatgagat - wizyta u gin,
24.08: @zuzik85 - wizyta u gin
25.08: @moon333 - testowanie! [emoji110][emoji110][emoji110], @redferrari wizyta u gin
27.08: @reqiem - wizyta u gin, @zuzik85 wizyta u gin
Sierpień - @agawid - starania naturalne
06.09: @Evelevel - Termin Porodu! [emoji64]
25.09: @redferrari - połówkowe
24.10: @zuzik85 - Termin Porodu! [emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu! [emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu! [emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu! [emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu! [emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu! [emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?

Ostatnia edycja:
Nieeee ma szans, ja byłam pewna, że okres bo objawy jak co miesiac przez te wszystkie lata a tu ciąża [emoji4] jakiegos 25dc robiłam test i był negatywny, a potem za kilka dni już pozytywny. Dlatego nie trać nadzieji! [emoji4] A jak nie no to poprawiamy korone i do przodu kolejna walka!

Mam dzis dzien zalamania i placzu... tylko ze was na okres bola piersi wiec jak bolaly i przy powodzeniu to nie bylo roznicy a mnie nigdy nie bola i teraz jest dokladnie to samo a przy pierwszej ciazy piersi od razu mialam wieksze i twardsze a nie takie flaki jak teraz.. do tego ten sluz ktory sie pojawil jak zawsze po co sie nastawiac i tak urlop mam juz przeplakany... bylebym nie dostala nad morzem okresu bede do konca pobytu brala luteine moze sie uda przetrzymac... nie wiem czy bedzie kolejna próba bo wlasnie mam zamiar zmienic prace i chyba szybciej uda mi sie to niz zajscie w ciaze...

Mam dzis dzien zalamania i placzu... tylko ze was na okres bola piersi wiec jak bolaly i przy powodzeniu to nie bylo roznicy a mnie nigdy nie bola i teraz jest dokladnie to samo a przy pierwszej ciazy piersi od razu mialam wieksze i twardsze a nie takie flaki jak teraz.. do tego ten sluz ktory sie pojawil jak zawsze po co sie nastawiac i tak urlop mam juz przeplakany... bylebym nie dostala nad morzem okresu bede do konca pobytu brala luteine moze sie uda przetrzymac... nie wiem czy bedzie kolejna próba bo wlasnie mam zamiar zmienic prace i chyba szybciej uda mi sie to niz zajscie w ciaze...
Bądź cierpliwa kazda ciaxa jest inna! Ja wierze do ostatniejochwili w twojego bombelka. A jak sie nie uda Wypłacz co trzeba a potem głową do góry cyc do przodu popraw koronę i Wałcz!

Ostatnia edycja:
14.08: @kasiula01 - beta!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
15.08: @Latte34 - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
@kamaa - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
16.08: @anolianna - wizyta u gin
17.08: @Evelevel - wizyta u gin
18.08: @Artemida90 - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
21.08: @nuna85 i @madzienka031 - testowanie!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
23.08: @agatgagat - wizyta u gin,
24.08: @zuzik85 - wizyta u gin
25.08: @moon333 - testowanie! [emoji110][emoji110][emoji110], @redferrari wizyta u gin
27.08: @reqiem - wizyta u gin, @zuzik85 wizyta u gin
06.09: @Evelevel - Termin Porodu! [emoji64]
25.09: @redferrari - połówkowe
24.10: @zuzik85 - Termin Porodu! [emoji64][emoji64]
26.10: @HiperNova - Termin Porodu! [emoji64]
07.11: @Marzena87 - Termin Porodu![emoji64]
16.12: @anolianna - Termin Porodu! [emoji64]
15.01: @agatgagat - Termin Porodu! [emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu! [emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu! [emoji64]

Ktoś jeszcze do kalendarza?
Jeszcze ja ;-) byłam kiedyś bardzo aktywna a potem ucichlam. Chciałam trochę odpocząć od forum. Napinalam się. Teraz tęsknię i wracam. Po drugiej nieudanej iui. Niestety. Ten sierpniowy cykl naturalny przeczekam i we wrześniu do boju. Proszę wpisz mi sierpień starania naturalne. Okres ciężko przewidzieć kiedy... powinien być 8 września. Dziękuję z góry.

Jeszcze ja ;-) byłam kiedyś bardzo aktywna a potem ucichlam. Chciałam trochę odpocząć od forum. Napinalam się. Teraz tęsknię i wracam. Po drugiej nieudanej iui. Niestety. Ten sierpniowy cykl naturalny przeczekam i we wrześniu do boju. Proszę wpisz mi sierpień starania naturalne. Okres ciężko przewidzieć kiedy... powinien być 8 września. Dziękuję z góry.
Miło Cię widzieć

Miło Cię widzieć
Ciebie tez :-) powoli skłaniam się ku in vitro. Daje sobie jeszcze dwie moze trzy iui. Jesli nie pomoze jade do Warszawy do naszego dr K. Chciałabym wiedzieć kilka rzeczy z pewnego źródła ;-) . Czy będziesz mogła mi pomóc i trochę opowiedzieć o tym jak w tej klinice szykują do in vitro ? Wiem że pewnie lekarz o wszystkim opowie ale Ty to wszystko przeszłas jako pacjentka. To dla mnie cenniejsze :-)

Ciebie tez :-) powoli skłaniam się ku in vitro. Daje sobie jeszcze dwie moze trzy iui. Jesli nie pomoze jade do Warszawy do naszego dr K. Chciałabym wiedzieć kilka rzeczy z pewnego źródła ;-) . Czy będziesz mogła mi pomóc i trochę opowiedzieć o tym jak w tej klinice szykują do in vitro ? Wiem że pewnie lekarz o wszystkim opowie ale Ty to wszystko przeszłas jako pacjentka. To dla mnie cenniejsze :-)
Pytaj, pomogę, pomogę się też umówić do dr K jeśli trzeba :D

reklama
Do góry