reklama
38mln [emoji43] z taka armia nie może się nie udać ! Powodzenia [emoji4][emoji4]
Lekarz tez byl w szoku i gratulował armii [emoji12] Teraz pozostaje tylko czekac
madzienka031
Zaangażowana w BB
Kurcze zaczybam sie martwic niby 4 dni po iui ale polecialo mi dosc sporo sluzu a niestety jak on sie pojawia w takim czasie to zawsze zwiastuje nie powodzenie kurcze byly 3 jajca dobre endometrium i nawet tak u mnie Pani Doktor troszke w lewo troszke w prawo i w środek podala troche pobolewa brzuch ale to od czasu do czasu...
Artemida90
Fanka BB :)
Co do jakości i ilości plemników to mój przed przygotowaniem do iui ma ich 117 mln, a po 52mln, tu to szaleństwo nasienia
Bylo ich po całej procedurze 38 mln, wiec mam nadzieje, ze dopłyną gdzie trzeba [emoji14]
I nas tez jakoś taka ilość była po przygotowaniu aż się zdziwiłam ze tak duża ilość bo kiedyś przy rutypowym badaniu tyle było. No ale najważniejsze że się udalo wiec trzymam kciuki
redferrari
ile by nie było potrzebny jeden "wariat" co dojdzie tam gdzie trzeba i zrobi to co trzeba trzymam kciukasy, będzie dobrze dziewczyny
Jestescie kochane, dziekuje. Mam w glowie za duzo scenariuszy: ze moze dwa zastrzyki to za duzo, bo szybko pękły, ze armia poleciała nie w ta strone co trzeba, wiec male szanse, ze sie uda itd itd. Fajnie byloby wyłączyć myślenie i zastanawianie sie nad tym wszystkim
redferrari
moim zdaniem dobrze że pękły... przynajmniej wiesz, że jajeczko uwolnione i ma szanse się zapłodnić! idealny czas na spotkanie ze spermniaczkiem uwierz mi! a teraz relaks... szczęśliwe jajo to zrelaksowane jajo Maciczka niech się rozluźnia dla dobrej implantacjiJestescie kochane, dziekuje. Mam w glowie za duzo scenariuszy: ze moze dwa zastrzyki to za duzo, bo szybko pękły, ze armia poleciała nie w ta strone co trzeba, wiec male szanse, ze sie uda itd itd. Fajnie byloby wyłączyć myślenie i zastanawianie sie nad tym wszystkim
moim zdaniem dobrze że pękły... przynajmniej wiesz, że jajeczko uwolnione i ma szanse się zapłodnić! idealny czas na spotkanie ze spermniaczkiem uwierz mi! a teraz relaks... szczęśliwe jajo to zrelaksowane jajo Maciczka niech się rozluźnia dla dobrej implantacji
Dziekuje Ci bardzo Śmiech- tego mi bylo trzeba Nie pozostaje nic innego jak tylko sie zrelaksować, a czas pokaze co bedzie
reklama
Podziel się: