reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kurcze zaczybam sie martwic niby 4 dni po iui ale polecialo mi dosc sporo sluzu a niestety jak on sie pojawia w takim czasie to zawsze zwiastuje nie powodzenie :no2: kurcze byly 3 jajca dobre endometrium i nawet tak :realmad: u mnie Pani Doktor troszke w lewo troszke w prawo i w środek podala troche pobolewa brzuch ale to od czasu do czasu...

Jestescie kochane, dziekuje. Mam w glowie za duzo scenariuszy: ze moze dwa zastrzyki to za duzo, bo szybko pękły, ze armia poleciała nie w ta strone co trzeba, wiec male szanse, ze sie uda itd itd. Fajnie byloby wyłączyć myślenie i zastanawianie sie nad tym wszystkim :)

Jestescie kochane, dziekuje. Mam w glowie za duzo scenariuszy: ze moze dwa zastrzyki to za duzo, bo szybko pękły, ze armia poleciała nie w ta strone co trzeba, wiec male szanse, ze sie uda itd itd. Fajnie byloby wyłączyć myślenie i zastanawianie sie nad tym wszystkim :)
moim zdaniem dobrze że pękły... przynajmniej wiesz, że jajeczko uwolnione i ma szanse się zapłodnić! idealny czas na spotkanie ze spermniaczkiem uwierz mi! a teraz relaks... szczęśliwe jajo to zrelaksowane jajo :p Maciczka niech się rozluźnia dla dobrej implantacji :D

moim zdaniem dobrze że pękły... przynajmniej wiesz, że jajeczko uwolnione i ma szanse się zapłodnić! idealny czas na spotkanie ze spermniaczkiem uwierz mi! a teraz relaks... szczęśliwe jajo to zrelaksowane jajo :p Maciczka niech się rozluźnia dla dobrej implantacji :D

Dziekuje Ci bardzo :) Śmiech- tego mi bylo trzeba :) Nie pozostaje nic innego jak tylko sie zrelaksować, a czas pokaze co bedzie :)

reklama
Do góry