reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Trzymam kciuki Kamaa! Ile dni po iui jesteś?
Ja mam troche odwrotna sytuacje bo nie mam żadnych symptomów.. poza bólem piersi ale to na pewno od progesteronu bo poprzednio też tak miałam.. jestem 9dpiui czyli w sumie jeszcze wcześnie
Ja jestem tez 9 dni po |u| 2 sierpnia mialam zabieg. Mnie jajniki bolały w 7 dniu najbardziej a teraz czasem zakuje.
Takze i ja trzymam kciuki za Ciebie mocno☺

Redferrari - nie wiem czy pamiętasz, ale już mam za sobą dwie ciąże biochemiczne. Ta jest trzecia. W poniedziałek jadę robić kariotypy i mthfr

Redferrari - nie wiem czy pamiętasz, ale już mam za sobą dwie ciąże biochemiczne. Ta jest trzecia. W poniedziałek jadę robić kariotypy i mthfr
nie pamiętałam, przepraszam, eh... życzę oby z tymi kariotypami było ok bo to najtrudniej obejść... i oby wreszcie powiedzieli co się dzieje... bo to zawsze ulży ja się pozna wroga...

Redferrari nic nie szkodzi, nie sposób wszystkich zapamiętać [emoji4] w tym cyklu nie, ponieważ odpuściłam totalnie na wakacje. Nawet lametty nie brałam, a się udało ku mojemu zaskoczeniu... no ale niestety znów na krótko. Wcześniejsze ciąże były wspomagane luteina i dupkiem, ale i tak na darmo bo przedłużałam to mechanicznie a w 8 tyg nie było zarodka i beta najwyższa jaka uzyskałam to ok 364 czy jakoś tak.

Redferrari nic nie szkodzi, nie sposób wszystkich zapamiętać [emoji4] w tym cyklu nie, ponieważ odpuściłam totalnie na wakacje. Nawet lametty nie brałam, a się udało ku mojemu zaskoczeniu... no ale niestety znów na krótko. Wcześniejsze ciąże były wspomagane luteina i dupkiem, ale i tak na darmo bo przedłużałam to mechanicznie a w 8 tyg nie było zarodka i beta najwyższa jaka uzyskałam to ok 364 czy jakoś tak.
kurczaki - to trzeba szukać o co chodzi, bo to raczej nie jest przypadek chyba... obyś szybko znalazłą odpowiedź.

Sosenka a może sprawdzić immunologię? Może do Paśnika się udać do Łodzi. Pomógł wielu dziewczynom z wątku po ivf, które właśnie też zachodziły ale np nie mogły utrzymać, miały puste jako czy cb. Genetyka pewnie masz na NFZ? Paśnik nie przyjmuje na NFZ i badania też są płatne ale u Ciebie jest problem i z poprawną implantacja jak i nie dobrze rozwijajaca się ciaza. Może jeszcze w tą stronę sprawdzić?

reklama
Hej Wszystkim:)

Po dzisiejszym monicie okazało sie, ze dwa pecherzyki niestety nie urosły. Został jeden 24. Endo wzrosło, dzisiaj wieczorem zastrzyki. Jutro z samego rana iui. Trzymajcie kciuki :)

Dziekuje, ze jestescie :)

Do góry