reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@anolianna, @HiperNova, @agatgagat co u Was dziołszki ? [emoji4]

A my się kulamy. Jutro 19 tc wiec juz prawie połowa ☺ wróciłam juz do pracy tydzień w szpitalu i tydzień leżakowania w domu i przeokropnie się ciesze ze mogłam jeszcze do pracy wrócić. Planuje jeszcze 2 miesiące popracować jeśli będzie mi dane oczywiście. Po kolce jestem dużo ostrozniejsza dużo więcej odpoczywam. Musze uwazac na naszego synusia :) a w czwartek wizyta i znów zobaczę jak mój skarb urósł ;)
Caly czas oglądam w necie łóżeczka i wozki ale póki co nie kupujemy nic jeszcze;)

reklama
A ja bym chciała Błażejka, albo Alusie - na razie mam przeczucie, że będzie Ala - ale to tylko przeczucie :D mama mówi, żebym się nie nastawiała, ale jak tu się nie nastawiać, jak mąż co rano całuje Alusie i tłumaczy jej, że będzie jego ukochaną córeczką :D wariat

Oj Redferrari Twoj maz oszalalby na punkcie takiej Alicji wpatrzonej w niego wolajacej Tatusiu! Moj- mowi ze chce taka druga a tak marzyl o synku hihi
My zaczynamy odliczanie:)

Oj Redferrari Twoj maz oszalalby na punkcie takiej Alicji wpatrzonej w niego wolajacej Tatusiu! Moj- mowi ze chce taka druga a tak marzyl o synku hihi
My zaczynamy odliczanie:)
I jak tak wszystko ładnie sie tam poukładało? Jak endo? Jajca juz wyklute czy jeszcze w całości?

A ja miałam jakiś spadek mocy wczoraj. W domu kupa roboty. A głowa ciężką jak 100 kg. Wpadłam w jakąś histerię, że tyle powinnam a na nic nie mam siły, poryczałam sobie, że znów niepowodzenie i poszłam spać. Wstalam o 19 zjadłam i dalej spać.
Analizuje co poszło nie tak. Moim zdaniem to zastrzyk był już za późno. Przy pecherzykach od 25 do 29. I iui też za późno. Lekarz powiedział że pękł jakiś czas temu, nie, że przed chwilą. Wiec mogło to być przecież i 10 H wstecz. Trzeba trochę w tym cyklu zmienić taktykę.

reklama
Do góry