reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Ale mnie życie doświadcza. Robi nadzieje. Nie mogłam dziś spać. Jakiś durny sen zbudził mnie o 5. Od 24 do 5 to dla mnie za krótko. Będę dziś nie przytomna. I mierzę sobie rano temp. a tu 37.5. Zawsze była 37 do 37.2 to już maks. Ale za to śluzu brak, choć to podobno może być indywidualna sprawa. No więc albo mam jakąś infekcję albo...ten ból brzucha i piersi to jednak...
I nadal czekanie.
bądź cierpliwa... jeszcze troszeczkę...

reklama
W sumie ładniutkie. Fajne są teraz te imiona. Bardziej mi się podobają niż amerykańska moda. Ale nie boicie się przezwisk przy Kajtku? Ja bym się bała. Dzieci są okrutne, a tu bardzo łatwo się rymuje...
Ta tempka 37.5 to pewnie pomyłka, dziś chciałam zmierzyć i termometr się zepsuł. Wskazał 98.8. Cierpliwie czekam na nieuniknione. Nadzieja jest. Ale coraz bardziej okresowo to wygląda.

W sumie ładniutkie. Fajne są teraz te imiona. Bardziej mi się podobają niż amerykańska moda. Ale nie boicie się przezwisk przy Kajtku? Ja bym się bała. Dzieci są okrutne, a tu bardzo łatwo się rymuje...
Ta tempka 37.5 to pewnie pomyłka, dziś chciałam zmierzyć i termometr się zepsuł. Wskazał 98.8. Cierpliwie czekam na nieuniknione. Nadzieja jest. Ale coraz bardziej okresowo to wygląda.
Na mnie do tej pory tata woła Kajtek, prawie nigdy nie zwracał się do mnie po imieniu ;) więc jak coś to mu się wnuka podeśle :cool2: i też byłam Kajtek bez majtek :laugh2:

No ogólnie troche tak, ale niesamowicie podoba mi sie imie "Kajetan". Zobaczymy. Jak pójdzie po tatusiu to nie da się przezywać hehe [emoji23] Mi dali na drugie imie Kazimiera i jak na złość nie wiem po co w dzienniku to było wpisane i niektórzy nauczycieli czytali dwa imiona i też się wszyscy ze mnie śmiali, ale to troche ukształtowało mój charakter i teraz jestem strasznie dumna z tego drugiego imienia i dużo osób mówi do mnie Kazia [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry