reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Redferrari wczoraj wyladowalam na SOR. Silny skurcz macicy przez to wymioty i biegunka. Ból nieziemski. Myślałam, że nie wytrzymam. Juz kolejny raz taka akcja. Poprzedni w ubiegłym roku w sierpniu. Wtedy zrobili mi usg i betę. Po tabletkach rozkurczowych zaczęłam plamic na czarno-brązowo. Teraz to samo. Zrobili mi badania krwi i moczu po wynikach wypisali do domu. Przegrzebalam internet i znalazłam badanie macicy którego jeszcze nie miałam : histeroskopia. Miał ktoś ? Chciałabym na nfz. Ktoś coś wie ?

reklama
Redferrari wczoraj wyladowalam na SOR. Silny skurcz macicy przez to wymioty i biegunka. Ból nieziemski. Myślałam, że nie wytrzymam. Juz kolejny raz taka akcja. Poprzedni w ubiegłym roku w sierpniu. Wtedy zrobili mi usg i betę. Po tabletkach rozkurczowych zaczęłam plamic na czarno-brązowo. Teraz to samo. Zrobili mi badania krwi i moczu po wynikach wypisali do domu. Przegrzebalam internet i znalazłam badanie macicy którego jeszcze nie miałam : histeroskopia. Miał ktoś ? Chciałabym na nfz. Ktoś coś wie ?
Ojej to brzmi okropnie! Jak sie teraz czujesz? Nie zasugerowali z czego takie cos? A ktory masz dc?

Ojoj biedna, jak się czujesz teraz? beta nic a nic nie drgnęła przy tym? coś w wynikach wyszło? ja nie miałam histeroskopii... trzymaj się bidulko :)

Przychodzę z wieściami. My po dzisiejszym podgladzie. Miska klusek uparty jak osioł. Zasłoniła się ręką i się nie pokazała przez pół godziny pomimo batona czy zimnej wody. Ważymy 1955g ale ułożenie nadal nie glowkowego, w poprzek się ułożyła i wypycha kolana [emoji4] pozdrawiamy ciocie
IMG_20180711_084518.jpg

Załączniki

• IMG_20180711_084518.jpg
    IMG_20180711_084518.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 377
Przychodzę z wieściami. My po dzisiejszym podgladzie. Miska klusek uparty jak osioł. Zasłoniła się ręką i się nie pokazała przez pół godziny pomimo batona czy zimnej wody. Ważymy 1955g ale ułożenie nadal nie glowkowego, w poprzek się ułożyła i wypycha kolana [emoji4] pozdrawiamy ciocie Zobacz załącznik 876089
Wow Ci powiem ta Twoja Miśka to chyba już trenuje do olimpiady bo takie łydki ma umieśnione [emoji16] nie chce pokazać ciotkom buźki, a to łobuziak mały [emoji4] bardzo się cieszę, piękna dzidzia! Ja jutro zobacze moją na prenatalnych [emoji4]

Wow Ci powiem ta Twoja Miśka to chyba już trenuje do olimpiady bo takie łydki ma umieśnione [emoji16] nie chce pokazać ciotkom buźki, a to łobuziak mały [emoji4] bardzo się cieszę, piękna dzidzia! Ja jutro zobacze moją na prenatalnych [emoji4]
Haha M stwierdzil, że udeczka i łydki ma po mamusi [emoji6]

Ojej to brzmi okropnie! Jak sie teraz czujesz? Nie zasugerowali z czego takie cos? A ktory masz dc?
Dziś 1dc. Nie sugerują nic. Zrobili podstawowe badania i do domu. Dlatego chcę zrobić histeroskopie. Czytałam,że to dobre i dokladne badanie macicy. Miałam sono hsg ale nic złego nie pokazało. Nie chce mi się wierzyć, że taka moja natura i można mieć aż tak bolesny początek okresu. Porażka.

Ojoj biedna, jak się czujesz teraz? beta nic a nic nie drgnęła przy tym? coś w wynikach wyszło? ja nie miałam histeroskopii... trzymaj się bidulko :)
Beta była poniżej 0.1. Dziś 1dc. W porownaniu z wczorajszym bolem to dzis jest wspaniale. W Invicta robi się histeroskopie. Chyba będę zmuszona tam wrócić. Mam mętlik w głowie. Nie wiem gdzie z tym iść i w ogóle jak się leczyć żeby było ok. Byłam już u kilkunastu lekarzy. Wszędzie mówią ze nie jest źle, badania są ok. Czepiają się jedynie hormonów męskich. I nic z tego nadal nie wynika.można mieć kocioł w głowie.

reklama
Beta była poniżej 0.1. Dziś 1dc. W porownaniu z wczorajszym bolem to dzis jest wspaniale. W Invicta robi się histeroskopie. Chyba będę zmuszona tam wrócić. Mam mętlik w głowie. Nie wiem gdzie z tym iść i w ogóle jak się leczyć żeby było ok. Byłam już u kilkunastu lekarzy. Wszędzie mówią ze nie jest źle, badania są ok. Czepiają się jedynie hormonów męskich. I nic z tego nadal nie wynika.można mieć kocioł w głowie.
Hormonow? A nasienie emek ma ok tak? Jest pod opieka jakiegos speca co mu te hormony reguluje?

Do góry