Artemida90
Fanka BB :)
Matko kochana ja miałam 7 do ivf
No doktor powiedziała ze gdybym teraz podchodziła do in vitro to by było super. Czuje się mega dobrze mimo ze na lewym jajniku 4 pęcherze 20mm....kolejny cykl w dupę [emoji19]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko kochana ja miałam 7 do ivf
życzę, żeby się wakacje i iui ułożyły dobrze, może po takim odpoczynku zaskoczy? czasem trzeba czegoś szalonegoCześć :-) miło, że pytasz. U mnie ostatnio zwolnione tempo. Urlop w pełni. Odpuściłam starania juz 2 cykle temu. Teraz temat wrócił. Za dzień,może dwa okres. Juz mam brazowe plamienia ;-).
Zastanawiamy się czy w tym wakacyjnym cyklu robić iui. Mąż ma urlop od 13 lipca do 15 sierpnia. Planujemy wyjechać na last minute od 16 lipca. trochę mamy dylemat. Pewnie iui wypadłaby zaraz po przylocie do Polski. (Tak wynika z kalkulacji ale wiesz jak bywa)Nie pamiętam co ile dni chodziłam na monitoring przy pierwszym podejściu do inseminacji. W innym terminie nie możemy wyjechać. I masz babo placek. Jutro będę dzwonić do kliniki z zapytaniem jak wygląda przygotowanie do iui. A może zaskoczy mnie okres i lekko się opuści i pięknie zgramy iui z wakacjami ;-)
kochana życzę coby było wszystko po Waszej myśli... więcej spokoju tylko on nas uratujeNadal na polu bitwy. Ale raczej marne szanse. 12 dc. Endo 7.9 a pecherzyki dwa prawy I lewy juz po 25 mm. Wczoraj kulam gonapeptyl, zaraz jade sprawdzac. Jade bo mam nadzieje, ale cos mi mowi ze znowu za wielkie I kolejny cykl stracony. Od laparo I hsg nie bylo prawidlowego cyklu. Dzieki, milo, ze ktos pyta. Poza wami, w normalnym swiecie wokol, nikt nas nie rozumie, wrecz przeciwnie. Po co ci dziecko, same klopoty. Gdybym ja byla na twoim miejscu. Zazdroszcze ci. Matka dwojki dzieci...
ciesz się, że dobrze się czujesz i miejmy nadzieję, że nic się z nich nie porobi, bo ja po punkcji wciąż mam 2 torbiele tyle, że maleją... eh...No doktor powiedziała ze gdybym teraz podchodziła do in vitro to by było super. Czuje się mega dobrze mimo ze na lewym jajniku 4 pęcherze 20mm....kolejny cykl w dupę [emoji19]
ja miałamCzy któraś z was miała kiedyś gonapeptyl na pęknięcie?