reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny ratunku bo oszaleje czy któraś z Was miała plamienie implantacyjne?? Jeśli tak to w którym dniu po transferze? I jak wyglądało? Przejzalam już tysiąc stron i nigdzie nie znalazłam odpowiedzi...
zależy po jakim transferze zarodek 6 dniowy zaczyna się powoli implantować, więc 1 dpt blastki lub 3 dpt 3 dniowego może się zacząć - ale może być później - w ciągu kolejnych 5 dni - później to już raczej jest po zaimplantowaniu

6 komórkowy podany w 2 dobie, dziś 8 dzień po transferze
czyli jeśli do dziś to znaczy, że mogło być implantacyjne, powinna to być odrobina krwi w śluzie raczej brudzenie a nie plamienie ale wiadomo organizmy są różne - idź na betę dziś powinna być już dwucyfrowa jeśli się udało!

6 komórkowy podany w 2 dobie, dziś 8 dzień po transferze
To może być implantacyjne. Na betę jeszcze troszkę za wcześnie, proponuję poczekać ze dwa dni. Ja miałam w zaleceniach przy 3 dniowym zrobić betę 10 dnia, ale zrobiłam w 11 i beta była 220. Trzymam kciuki i spokojnie nie ma się co stresować [emoji6] To Twoja pierwsza procedura?

A jak Twoje dwie kruszynki? Jak się ogólnie czujesz? Twój pierworodny pewnie nie może się doczekać [emoji4][emoji4]
Moje berbecie prowadzą nocny tryb życia. Dzisiaj od 2.20. Oka nie zmruzylam [emoji14] brzuch cały mi skakał, tak, że czułam małe stopki [emoji14]
A synek wie, że będą dzidziusie, ale raczej nie rozumie, że są w brzuchu. Dla niego liczy się to co widać :)
Dziś zaczynam 6 miesiąc. Zaczęłam dokupywać to co mi brakuje. Za tydzień w piątek wizyta. Mam plan nie zemdleć tak jak ostatnio więc może dowiem się więcej :D

reklama
Moje berbecie prowadzą nocny tryb życia. Dzisiaj od 2.20. Oka nie zmruzylam [emoji14] brzuch cały mi skakał, tak, że czułam małe stopki [emoji14]
A synek wie, że będą dzidziusie, ale raczej nie rozumie, że są w brzuchu. Dla niego liczy się to co widać :)
Dziś zaczynam 6 miesiąc. Zaczęłam dokupywać to co mi brakuje. Za tydzień w piątek wizyta. Mam plan nie zemdleć tak jak ostatnio więc może dowiem się więcej :D
Że jak to zemdlalas[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] a co się stało?

Do góry