reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Nuna85 - może podpowiedz lekarzowi, żeby zamienil clo na lamette ? Ja za pierwszym razem czulam się fatalnie, ale teraz to już chyba 4 cykl z lametta i nie odczuwam żadnych skutków wiec ten pierwszy raz był przez co innego. Za każdym razem ładne jajka i endo ... tylko efektów brak [emoji20]

reklama
Nuna85 - może podpowiedz lekarzowi, żeby zamienil clo na lamette ? Ja za pierwszym razem czulam się fatalnie, ale teraz to już chyba 4 cykl z lametta i nie odczuwam żadnych skutków wiec ten pierwszy raz był przez co innego. Za każdym razem ładne jajka i endo ... tylko efektów brak [emoji20]

Bralam aromka trzy cykle. Malo tego ze czulam sie fatalnie, bole glowy itp.to efekty jakies marne. W pierwszym cyklu jeden pechol, w drugim jeden przerosniety I zrobila sie torbiel, ktora zeszla dopiero po nastepnym cyklu, wiec jeden miesiac bez owu. Moze na mnie nie dziala letrozol dobrze. Siedze I czekam na usg. Napisze co sie dzieje dalej. Dzieki dziewczyny, takie wsparcie bylo mi potrzebne, ze kogos obchodzi moja walka...

Bralam aromka trzy cykle. Malo tego ze czulam sie fatalnie, bole glowy itp.to efekty jakies marne. W pierwszym cyklu jeden pechol, w drugim jeden przerosniety I zrobila sie torbiel, ktora zeszla dopiero po nastepnym cyklu, wiec jeden miesiac bez owu. Moze na mnie nie dziala letrozol dobrze. Siedze I czekam na usg. Napisze co sie dzieje dalej. Dzieki dziewczyny, takie wsparcie bylo mi potrzebne, ze kogos obchodzi moja walka...

Ahaaa nie wiedziałam, ze ten aromek to tez letrozol ... trzymaj się w takim razie i daj znać

Oczywiście, że obchodzi, po to jest to forum i po to my tu jesteśmy. A te zaciażone są najlepszym przykładem, że na koniec jest wygrana wojna [emoji4] nikt tutaj nie zaszedł w pierwszym cyklu tylko u każdej to "droga przez mękę", ale zdecydowanie warta swojej ceny [emoji4]
Ale zobaczysz jak już uda Ci sie zajść w ciąże to te wszystkie lata, starania, pieniądze i nerwy jakoś stają sie mało ważne i nawet jeszcze bardziej cieszy, ze po tak długim czasie się udało. Ja to nawet teraz sie tym chwale jakby dziwie to nie brzmiało [emoji16]

I jak po wizycie? Coś konkretnego? Przypomnij mi gdzie Ty się leczysz teraz?

reklama
Do góry