reqiem
Fanka BB :)
Super [emoji173] coś zaskoczyło! Niech sie wgryza kropek [emoji7]beta 7 dpt 37,6 niedowierzam, ale chyba jestem w ciąży
[emoji110][emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji173] coś zaskoczyło! Niech sie wgryza kropek [emoji7]beta 7 dpt 37,6 niedowierzam, ale chyba jestem w ciąży
Jak się ciesze !! !! :-) :-) trzymam kciuki !! :-) :-) dawaj znać.beta 7 dpt 37,6 niedowierzam, ale chyba jestem w ciąży
Go go go! Oby tak dalej [emoji7][emoji123]beta 7 dpt 37,6 niedowierzam, ale chyba jestem w ciąży
Mysle, ze to dobry pomysl. Nasienie dawcy tez jest zamrozone chyba nie?Redferrari gratki czekamy na powtorkr bety!
Dziewczyny czy ktoras robila iui w Poznaniu?i czy ktos mial zamrozone nasienie. Bo tak sobie mysle ze my nie mozrmy sie zgrac. Musialabym tylko/az opieke dla dziecka zalatwic i moze tak bysmy sprobowali.
Ale sie ciesze [emoji7][emoji7] ile zarodkow bylo, jeden czy dwa?beta 7dpt 74,1 powoli zaczynam się uśmiechać
jeden cudnyAle sie ciesze [emoji7][emoji7] ile zarodkow bylo, jeden czy dwa?