reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć! jestem tu nowa. Za mną druga inseminacja bez stymulacji, zakończona fiaskiem, rano wykonywałam test. Przede mną kolejne podejście już ze stymulacją... Dawca jest nieznany, niestety mój mąż nie może nim być. Skąd Wy bierzecie siły na walkę? Przygotowujecie sie w jakiś szczególny sposób? Jesteśmy w zasadzie pogodzeni z faktem, że nic z tego nie wyjdzie, jednak to obecne zawieszenie doprowadza mnie do szaleństwa.
Ja wierzyłam do końca, że będę mamą. Moja walka podłóg innych może była krótsza, mi się nie udało dzięki iui a ivf, ale z cyklu na cykl powtarzałam sobie, że się nie poddam, że będę mamą. A wiesz już czym będziesz stymulowana? Macie problem tylko po stronie męża? Jak długo się staracie?

reklama
No tu nie ma lekarza prywatnego. Jest polska gin ale raz na 2 tyg w weekend w mieście obok ale wizyta kosztuje 170euro....
Kurcze no to chyba pozostaje tylko te testy robić do wizyty u lekarza... Na wątku o ivf są dziewczyny, które leczą się za granicą. Może one coś doradza [emoji6]

Evelevel, zostajesz z nami? Czy też "tego no"? ;( zauważyłam, że na ciężarówkach ostatnio kwas, ale u nas chyba Ci dobrze?

Artemida, kurczę no... a z porannego moczu robiłaś? Te testy to takie wielokrotnego użytku czy jednorazowe?

Artemida, miałaś ovitrelle? Ale 14 dni po juz raczej nie powinien fałszować wyniku...
Widzisz, u nas robisz betę i masz czarno na białym. Za to wlasnie nie lubie zagranicznej służby zdrowia... :(

Artemida, miałaś ovitrelle? Ale 14 dni po juz raczej nie powinien fałszować wyniku...
Widzisz, u nas robisz betę i masz czarno na białym. Za to wlasnie nie lubie zagranicznej służby zdrowia... :(

W sobotę było 16 dni po podaniu ovitrelle a dziś to już 20 dni po podaniu. Testy te digital to jednorazowe wynik utrzymuje się 24h a potem znika

Evelevel, zostajesz z nami? Czy też "tego no"? ;( zauważyłam, że na ciężarówkach ostatnio kwas, ale u nas chyba Ci dobrze?

Artemida, kurczę no... a z porannego moczu robiłaś? Te testy to takie wielokrotnego użytku czy jednorazowe?
Nie no tu zostaję [emoji4] ja od Was nie odejdę [emoji6] a na ciężarówkach no cóż, nie każdy musi przystawać na czyjeś komentarze [emoji6]

reklama
Do góry