reqiem
Fanka BB :)
I jak wrazenie po transferze? Stresujaco bylo ? Kciuki zacisniete [emoji110][emoji110]ja już z kropeczkiem w brzuszku, testujemy 29 oby został z mamusią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I jak wrazenie po transferze? Stresujaco bylo ? Kciuki zacisniete [emoji110][emoji110]ja już z kropeczkiem w brzuszku, testujemy 29 oby został z mamusią
Bardzo miloI jak wrazenie po transferze? Stresujaco bylo ? Kciuki zacisniete [emoji110][emoji110]
Mój mąż mówi żebym w poniedziałek poszła jeszczce raz na bete. Sama nie wiem co myślicie?
Haha ja tez dzisiaj zrobilam zeby zobaczyc dwie grube krechy i są [emoji16] cieszy oko [emoji16]Jeśli go to uspokoi to idź. Mój mi kazał jeszcze przed wizytą testa zrobić bo stwierdził że lubi jak druga kreska się pojawia
Poka [emoji847]my też lubimy 2 kreski [emoji39]Haha ja tez dzisiaj zrobilam zeby zobaczyc dwie grube krechy i są [emoji16] cieszy oko [emoji16]
[emoji7][emoji7][emoji7]Poka [emoji847]my też lubimy 2 kreski [emoji39]
Uwielbiam ![emoji7] test marzenie [emoji5][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 858569
Niech moc będzie z Wami :*ja już z kropeczkiem w brzuszku, testujemy 29 oby został z mamusią