reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czy któraś z Was brała tabletki luteina dopochwowo? Chodzi mi głównie czy jakieś obawy/dolegliwości mogą się pojawić?

Byłam wczoraj u doktorka i powiedział że na to co widzi to super cykl mam.. ciało żółte super. I mam właśnie do lykania tabletki.

Moz3 nie zadziałał jak tutaj u koleżanki anolianna
Ale czuje że dobrze zrobilam, idę dobra droga.. swoją drogą jak Anolianna jak co przekonałeś do takiego szybkiego działania?8-)

Chyba niedługo to forum zniknie bo już nas garstka została nie zaciazanych :(

Sama byłam zdziwiona ze tak szybko zaczął działać. Może fakt ze juz rok wcześniej u niego byliśmy i teraz odrazu powiedzieliśmy ze decydujemy się na iui. ☺ a to ze akurat trafiliśmy po okresie i się tak udało to czysty przypadek bo miałam strasznie nieregularne okresy. Będę mu do końca życia wdzieczna. Kto wie czy drugi raz się uda czy znów do niego nie pojedziemy☺
Ja też biorę luteine dopochwowo wyrazie w. Raczej nie mam skutków ubocznych☺
Każdy jest inny dlatego pewnie u ciebie inaczej zaczal☺ trzymam kciuki za powodzenie

Miziaj i się zarażaj [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji173]
Wczoraj potwierdzone - dziewczynka i chłopczyk [emoji173] [emoji173] Zobacz załącznik 858363

Cudny brzuszek !! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Parka !! - super. Mój miał nadzieje na bliźniaki, ale Himek daje popalić za pięciu czasami [emoji16] już tęsknie za brzuszkiem.

Podczytuje Was cały czas i widzę że dużo się dzieje !! Gratulacje dla tych którym już się udało i dużo cierpliwości dla staraczek [emoji173]️[emoji173]️

Tego zachowam w sercu [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
IMG_0313.JPG

Załączniki

• IMG_0313.JPG
    IMG_0313.JPG
    323 KB · Wyświetleń: 441
reklama
Do góry