reklama
sylha
mama bliźniakowa
No to mamy 2 do 1 Lindi?!?!?!?Tylko nie trzymaj nas długo w niepewności!!!!!!!
Magdusia 31
Fanka BB :)
Sylha jesteś-kiedy masz mieć wynik?
sylha
mama bliźniakowa
Błonka- .....a ja właśnie się boję go zrobić póki co..... tak żeby nie zapeszyć.
Wynik dopiero po 16- no chyba mnie coś trafi o 17 mamy być u wujka i żeby się wyrobić to musimy najpóźniej o 16,15 wyjechać żeby zdąrzyć i nie możemy się spóźnić bo wujek dał na mszę w intencji również mojego ojca....
Wynik dopiero po 16- no chyba mnie coś trafi o 17 mamy być u wujka i żeby się wyrobić to musimy najpóźniej o 16,15 wyjechać żeby zdąrzyć i nie możemy się spóźnić bo wujek dał na mszę w intencji również mojego ojca....
Lindi77
Magdusia ja własnie dostałam paczkę i rzeczy sa super, teraz czekam na nowa kolecję.
Odzież ciążowa, moda ciążowa, ubrania ciążowe, producent odzieży ciążowej i dziecięcej
Wieczorkiem WAM napisze co bedzie :-) dziewczynka czy chlopczyk
Odzież ciążowa, moda ciążowa, ubrania ciążowe, producent odzieży ciążowej i dziecięcej
Wieczorkiem WAM napisze co bedzie :-) dziewczynka czy chlopczyk
sylha
mama bliźniakowa
Lindi- ależ ty nie dobra jesteś!!!!Wiesz, że ciężarnym nie wolno się denerwować?!?!?!?
reklama
Lotinda
hej Sylha trzymam kciuki za wysoka bete ja nadal siedze w UK wracam moe za 3 tygodnie i robie mesiac dluzej przerwe przed kolejnym podejsciem do transferu
Mam postanowienie: musze schudnac do kolejnego transferu wiec czeka mnie miesiac silowni
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy tez przytylyscie na hormonach do ivf czy ja tylko jestem jakas inna? wczoraj weszlam u znajomych na wage i sie przerazilam 67kg!!!!!!!!!!! 170cm wzrostu, jak zaczelam inseminacje itd to wazylam 54!!!
Pozdrawiam
Mam postanowienie: musze schudnac do kolejnego transferu wiec czeka mnie miesiac silowni
Dziewczyny powiedzcie mi czy Wy tez przytylyscie na hormonach do ivf czy ja tylko jestem jakas inna? wczoraj weszlam u znajomych na wage i sie przerazilam 67kg!!!!!!!!!!! 170cm wzrostu, jak zaczelam inseminacje itd to wazylam 54!!!
Pozdrawiam
Podziel się: