reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No ja jedynie póki co to te pobolewanie już właściwie od poniedziałku- w tedy też mi to dało duż do myślenia, bo do tej pory zawsze miałam brzuch zabolał i już @- a w poniedziałek na @ było za wcześnie- choć ta cała stymulacja to różnie mogła wpłynąć na organizm.
Bolą mnie jeszcze piersi- ostanie 3 dni niesamowicie mocno, ale one też mnie bolały od punkcji. Wczoraj miałam lekkie zawroty głowy, ale nie wiem czy to nie było spowodowane uporem chrześnicy M, która w CH chciała ciągle po schodach ruchomych jeździć?!?!?:eek:

reklama
sylha no musi pobolec.. mnie tez troszke bolalo, macica sie zaczyna rozrastac, ale jakby cie bolalo mocniej idz do gina.. aha klocia mozesz miec po bokach i mozesz miec silne skurcze z raz albo 2 razy dziennie trwajace do 20 sekund.. tez to mialam i moja gin mowi ze to norma... wiec sie nie przestrasz :)

Z giniem i tak będę się widzieć w poniedziałek póki co są to boleści lekkie i właśnie po tych bokach to mnie bolało wczoraj- jakby mi ktoś na miednicę naciskał:eek:

Ja też z resztą dalej się lenię na maxa:-D a jutro mogę z położnymi o tym pogadać

Lopop- wiesz co ja jeszcze w ogóle przed 1 IUI miałam baaaardzo nie miłą sytuację z poprzednim giniem, że moja noga więcej tam nie postanie!!!!!Zostaję u mojego z kliniki, bo oni nie są nastawieni tylko na leczenie niepłodności, ale też i ciąże i normalnie. Robiłam u niego inv wykrył u mnie HPV i go pilnuje, mam do niego zaufanie i wiem, że bardzo z tych względów będzie mnie pilnował....no i jest bardzo miły i mimo, że to ginekolog to normalnie z uciechą do niego chodzę:-D:baffled:

Witajcie kobietki. Byłam wczoraj u gina na badanich i usg. Zapytałam co będzie, bo mąż mi nie daje spokoju. No ale dzidziuś zasłonił nóżką no i nic...ale jak się zaczełam śmiac to się okazało co przyjdzie na świat.No i już wiemy :-)

Kochana poczekajmy jak inne babki zagłosują. Która trafi to może iść puszczać totka, może też coś tam trafi. Dopisujcie się i zobaczymy jakiego macie nosa:-D

Także mamy:

Sylha : chłopak

reklama
Lindi podaj jeszcze raz tego linka do stronki z tymi fajnymi bluzeczkami-może sobie jakąś wybiorę:-)
Zmykam na zakupki i do mamy także będę poznym popołudniem i już wysoka betka bedzie napisana przez Sylha:-D

Do góry