reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Magdusia zobacz jakie super bluzeczki będą w nowej kolekcji.. t-shirt HOTEL zolty_02.jpgt-shirt HOTEL zolty_01.jpg

sylha ja mialam 333 jakos w takim czasie jak Ty... tzn teoretycznie myslalam ze robie test po terminie ale pozniej sie okazalo ze sie owulka przesunela o 5 dni

Rozpiętość w/g mojego labo: 4TC :9,5-750, moja koleżanka miała 11- nie ma na to reguły i każda kobieta reaguje inaczej......nie wiem zostanie mi czekać, ważne żeby prawidłowo przyrastała!!!!!!

Ponoć niska beta to na chłopaka:) Koleżanka miała tylko że 5 dni po okresie ponad 6 tys. Ponoć jaka beta to nie reguła, ale jej wzrost.

reklama
sony ale ja miala wyzsza i bedzie tez chyba chlopak... nie wiem od czego to zalezy, od zagniezdzenia chyba bo ona pozniej sie podwaja wiec rosnie raczej rowno

Do góry