sylha
mama bliźniakowa
Sony- ja w piętek mam dopiero pierwszą, w poniedziałek drugą- na podstawie tych 2 wyników potrafią obliczyć czy prawidłowo przyrasta- w sensie, że wszystko jest OK, bo niestety, ale przy inv również istnieje ryzyko ciąży pozamacicznej lub obumarcie płodu, no i mogą np. wyczaić, czy 1 lub 2 maluchy....
Błonka- dokładnie mam tak jak to opisałaś....
Lindi - jeszcze nie dzwoniłam, bo gin chyba pomysli, że całkiem niecierpliwa baba jestem, zadzwonię jutro :-), bo i tak muszę go poprosić żeby przepisał mi kolejne dupki i lutki, a jako, że on ma w piątek na popołudniu i mi się 2 razy nie chce jeździć to go poproszę żeby receptę zostawił dziewczynom w recepcji, no chyba, że sama nie wytrzymam i osobiście pojadę odebrać wynik :-)
Błonka- dokładnie mam tak jak to opisałaś....
Lindi - jeszcze nie dzwoniłam, bo gin chyba pomysli, że całkiem niecierpliwa baba jestem, zadzwonię jutro :-), bo i tak muszę go poprosić żeby przepisał mi kolejne dupki i lutki, a jako, że on ma w piątek na popołudniu i mi się 2 razy nie chce jeździć to go poproszę żeby receptę zostawił dziewczynom w recepcji, no chyba, że sama nie wytrzymam i osobiście pojadę odebrać wynik :-)