reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sony- ja w piętek mam dopiero pierwszą, w poniedziałek drugą- na podstawie tych 2 wyników potrafią obliczyć czy prawidłowo przyrasta- w sensie, że wszystko jest OK, bo niestety, ale przy inv również istnieje ryzyko ciąży pozamacicznej lub obumarcie płodu, no i mogą np. wyczaić, czy 1 lub 2 maluchy....
Błonka- dokładnie mam tak jak to opisałaś....
Lindi - jeszcze nie dzwoniłam, bo gin chyba pomysli, że całkiem niecierpliwa baba jestem, zadzwonię jutro :-), bo i tak muszę go poprosić żeby przepisał mi kolejne dupki i lutki, a jako, że on ma w piątek na popołudniu i mi się 2 razy nie chce jeździć to go poproszę żeby receptę zostawił dziewczynom w recepcji, no chyba, że sama nie wytrzymam i osobiście pojadę odebrać wynik :-)

reklama
Lindi bluzeczka zajefajna:tak:
Sylha a to wczoraj się teścik robiło:eek:No ja też mam aparat emeryt i kiedyś pomyśleliśmy sobie z M , że kupimy nowy jak dzidzia będzie w drodze i teraz trzeba bedzie się rozejrzeć tylko w sumie nie mam na razie koncepcji jakiej firmy i wogóle
Ale się cieszę, że Wam się udało:tak:
Mężuś pewnie też przeszczęśliwy:-)

EEEEEEEEe chyba jeszcze nie powiedziała M...a może ....Sylha powiedziałaś M ????? Dałaś buciki?????

Ja jutro mam podglądanko dzidziusia.Czuję jak się rusza w brzuszku:wink::wink::wink::wink::wink:.

Sylha - gratulacje:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
tak się cieszę:-):-):-):-):-):-) Co prawda już rano wyczytałam, ale dopiero teraz mogę pisać. Normalnie wiedziałam, że tak będzie.

A mężuś wiedział jeszcze prędzej od WAS :-p:-p:-p:-p:-p- chciałam zrobić ten torcik i bociana, ale pewna dziwna sytuacja o której kiedyś wspomnę zmusiła mnie do powiadomienia go jak najszybciej.....
On też no niby przeszczęśliwy, ale też na razie tak wiecie do poniedziałku....ciekawe co mi jutro gin powie:-):-)
Lindi- te bluzki są czaderskie!!!!!!
Magdusia- ja teraz się rozglądam za Nikonem, na pewno będzie kompaktowy i niedrogi, bo nowinki techniczne teraz się w oczach zmieniają. Lustrzanki nie chcę, bo drogo a i wielgaśny, żeby go wlec ze sobą wszędzie, a taki kompaktowy np ze 14mgpxl robi świetne fotki, do kieszeni wejdzie, a do przeróbki zdjęć to ja używam picassa i photoscape
Dobre też są ze Sony i Canon- mój stary 7-letni:szok: z 3,2mgpxl

Dzień dobry i co babolki, która czeka:-p:-p:-p:-p:-p
Zobacz załącznik 442222kurde nie umiem na zdjęciu dobrze tego uchwycić bladziutka, ale jest 2 kreseczka,która na żywo jest torszkę wyraźniejsza dodam, że robiłam 2 oba z firmy Amil- ten i jeszcze ten taki typowy płytkowy i on też pokazał, ale taki cień cienia, a wyczytałam, że wykrywa betę od 20 jednostek, na tym nie wyczytałam, ale jakoś lepiej wyszedł. Qrcze jak tak czytałam do tej pory o becie to raczej na bliźniaki mi to nie wygląda:zawstydzona/y:, ale coś jest!!!!!
sylha widzę drugą kreskę :):)
jupi &&& mocno zaciskam za piękny przyrost betki

kochana to na chłopaczki bo wtedy jest mniejsze stężenie hormonu hcg:):)

A ja dalej się gapię w te kreski jak w obrazek i już M się nabija czy ma na ścianę go przybić i jakieś modły zacznę do niego odprawiać:eek::eek::eek:- mądrala- sam się w niego gapi jak filip w konopie!!!!

no to skoro juz mowimy o zabytkach ja mam lustrzanke ale jeszcze na klisze co ma kilkanascie albo i wiecej lat z takim bega obiektywem :p z firmy... conika minolta :)
a mam jeszcze wery old cyfrowke hp 5 mgpxl :D za pierwsze zarobione pienidze.. jeszcze na ulotkach jako nastka :D sentyment do niej ma....

no to skoro juz mowimy o zabytkach ja mam lustrzanke ale jeszcze na klisze co ma kilkanascie albo i wiecej lat z takim bega obiektywem :p z firmy... conika minolta :)
a mam jeszcze wery old cyfrowke hp 5 mgpxl :D za pierwsze zarobione pienidze.. jeszcze na ulotkach jako nastka :D sentyment do niej ma....
no ja też mam taki panienski:):) na kliszę Canon lustrzanka:):)

reklama
Do góry