reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Anolianna dosc mocna ta kreska:)12dni po moga juz nie oznaczac ovit tylko kropka i za to trzymam kciuki:) jutro rano tescik z grubymi tlustymi kreskami prosze na poczatek dnia:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anolianna dosc mocna ta kreska:)12dni po moga juz nie oznaczac ovit tylko kropka i za to trzymam kciuki:) jutro rano tescik z grubymi tlustymi kreskami prosze na poczatek dnia:)

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm tłuste kreseczki nie są. Ale wydaje mi się ze jest troszkę mocniejsza choć mąż mówi ze poprostu chce żeby była mocniejsza. Ale jeszcze krew zrobie☺

Zapomniałam dołączyć focie ☺

Załączniki

• 20180410_051829-1.jpg
    20180410_051829-1.jpg
    292 KB · Wyświetleń: 88
Dziekuje;) ale zacznę się cieszyć jak jeszcze badanie krwi potwierdzi:)

W takim razie Tobie tez gratuluje:D a cóż to za kontrakt w sensie o pracę lepsza chodzi?;)

Pracując w Holandii, pracuje przez biuro pośrednictwa pracy dla obcokrajowcow a po jakimś czasie można przejść na kontrakt z firma w której pracujesz (odpowiednik umowy o prace na czas określony w pl) ja już w tej firmie pracuje ponad rok i zaczęłam się starać o kontrakt bo kupujemy dom tutaj.

No i się udało. Podnosi nam to zdolność kredytowa. Dom mamy już wybrany, oferta zatrwuerdzona przez maklera. 15czerwca odbieramy klucze. Brak tylko potwierdzenia przyznania kredyty hipotecznego przez bank. Za tydz spotkanie z finansista

Pracując w Holandii, pracuje przez biuro pośrednictwa pracy dla obcokrajowcow a po jakimś czasie można przejść na kontrakt z firma w której pracujesz (odpowiednik umowy o prace na czas określony w pl) ja już w tej firmie pracuje ponad rok i zaczęłam się starać o kontrakt bo kupujemy dom tutaj.

No i się udało. Podnosi nam to zdolność kredytowa. Dom mamy już wybrany, oferta zatrwuerdzona przez maklera. 15czerwca odbieramy klucze. Brak tylko potwierdzenia przyznania kredyty hipotecznego przez bank. Za tydz spotkanie z finansista

To tym bardziej gratuluję i życzę powodzenia;)

Ja juz po pobraniu i do 17 na wynik czekam. Uff

reklama
Do góry