Ten Twój mąż to mocno stąpa po ziemi co?
Oczywiście że jest mocniejsza! [emoji4]
Czekamy bo 17 na potwierdzenie betki. Juuhuu [emoji4]
On raczej z dystansem juz podchodzi bo tyle razy się zawiedlismy.
Ale ja jakoś mam już lepsze przeczucia☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten Twój mąż to mocno stąpa po ziemi co?
Oczywiście że jest mocniejsza! [emoji4]
Czekamy bo 17 na potwierdzenie betki. Juuhuu [emoji4]
Ale to dobrze, zawsze lepiej się miło zaskoczyć niż boleśnie rozczarować [emoji4]On raczej z dystansem juz podchodzi bo tyle razy się zawiedlismy.
Ale ja jakoś mam już lepsze przeczucia[emoji5]
Ale to dobrze, zawsze lepiej się miło zaskoczyć niż boleśnie rozczarować [emoji4]
Jak długo się staracie?
Krecha marzenie [emoji7] ja tam gratuluje [emoji8]Zapomniałam dołączyć focie [emoji5]
Oj szkoda [emoji853] zamrozić jego nasienie i sama chodź na IUI hihi [emoji4]A u mnie juz po wszystkim @ zaczyna sie rozkrecac. Nie wiem kiedy znow sie z mezem zgramy z jego przyjazdami czy juz odpuszczamy druga dzidzie
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
I jak tam wyniki są? [emoji4]Juz 3 lata... A przez te lata wszyscy dookoła dzieci mieli to mnie poprostu załamywalo. Nawet w tym roku dorobilismy się już jednego chrzesniaka drugi w drodze wiec w sumie już będziemy mieć 4 chrzesniakow a swoich ani widu ani słychu. Może teraz jednak się uda[emoji5]
I jak tam wyniki są? [emoji4]
My też [emoji6]Czekamy z niecierpliwoscia