reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Hey [emoji6] u mnie wczoraj nastapilo otwarcie sezonu [emoji23][emoji41] dziś leżak i relax[emoji41]Co tam dziewczynki ? Rozpoczęcie sezonu też u Was? [emoji4] My od wczoraj ogarniamy ogródek i już grill był, aż chce się "ż" [emoji4] pozdrawiam.
Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
redferrari
Fanka BB :)
pięknie jest naprawdę.... spacer z emkiem za łapkę cudowanie....
@zuzik85 książka Magdy Stachury "Idealna" to totalny sztos. Dzięki za polecenie. I polecam kazdej kobiecie, która stara się o dziecko lub/i lubi dobra i "lekka" literature.
To koniecznie muszę przeczytać
Ja w weekend testuje, ale już pierwsze oddechy @ bo od soboty okrutnie mnie bolą piersi.
Znam ten bol
Ja mam jutro test zrobić a cały tydzień mnie bolały piersi dziś juz przestają wiec dziś lub jutro pewnie dostane@
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Trzymam kciuki !Ja w weekend testuje, ale już pierwsze oddechy @ bo od soboty okrutnie mnie bolą piersi.
Ja wczoraj się zagrzalam bo pierwszy raz w życiu miałam różowe plamienie
.. dziś mam 21 dc jakoś,było to jednorazowe i koniec .. A u mnie cykle książkowe... Zobaczymy [emoji6] nieustannie czekam na ten mój cud
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
agatgagat
Fanka BB :)
@reqiem , @anolianna- dopóki nie ma @, dopóty jest nadzieja! Trzymam mocno kciuki! @anula88 za Ciebie również, oby znaki zwiastowały cud!
U mnie niestety wczoraj już nowy cykl się zaczął... Także w przyszłym tygodniu monitoring i pewnie pod koniec podchodzić będziemy 4 raz do iui.
U mnie niestety wczoraj już nowy cykl się zaczął... Także w przyszłym tygodniu monitoring i pewnie pod koniec podchodzić będziemy 4 raz do iui.
@reqiem , @anolianna- dopóki nie ma @, dopóty jest nadzieja! Trzymam mocno kciuki! @anula88 za Ciebie również, oby znaki zwiastowały cud!
U mnie niestety wczoraj już nowy cykl się zaczął... Także w przyszłym tygodniu monitoring i pewnie pod koniec podchodzimy 4 raz do iui.
Dziękuję za dobre słowa Oj chciałabym żeby się udało ale jakoś mnie już nadzieja opuszcza
W takim razie powodzenia przy kolejnej iui. Będę trzymać kciuki aby się udalo
reklama
Każda z Was ma jakieś objawy zbliżającej sie @ ja niestety kompletnie nic- no dobra czasem lekki boli brzuch i to tyle.
Niby 6/7.04 miałam dostać @ poki co wydaje mi się że dziś dostałam chociaż jakiaś taka skąpa jest więc komplatnie nie wiem co myśleć o tym. Poczekam jeszcze jeden dzien aby sie upewnić czy to aby napewno @. A jeśli jest to za 10 dni startujemy z 2 iui ;(
Niby 6/7.04 miałam dostać @ poki co wydaje mi się że dziś dostałam chociaż jakiaś taka skąpa jest więc komplatnie nie wiem co myśleć o tym. Poczekam jeszcze jeden dzien aby sie upewnić czy to aby napewno @. A jeśli jest to za 10 dni startujemy z 2 iui ;(
Podziel się: