reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Co tam dziewczynki ? Rozpoczęcie sezonu też u Was? [emoji4] My od wczoraj ogarniamy ogródek i już grill był, aż chce się "ż" [emoji4] pozdrawiam.

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co tam dziewczynki ? Rozpoczęcie sezonu też u Was? [emoji4] My od wczoraj ogarniamy ogródek i już grill był, aż chce się "ż" [emoji4] pozdrawiam.

Hey [emoji6] u mnie wczoraj nastapilo otwarcie sezonu [emoji23][emoji41] dziś leżak i relax[emoji41]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Ja w weekend testuje, ale już pierwsze oddechy @ bo od soboty okrutnie mnie bolą piersi.

Ja w weekend testuje, ale już pierwsze oddechy @ bo od soboty okrutnie mnie bolą piersi.

Trzymam kciuki !
Ja wczoraj się zagrzalam bo pierwszy raz w życiu miałam różowe plamienie
.. dziś mam 21 dc jakoś,było to jednorazowe i koniec .. A u mnie cykle książkowe... Zobaczymy [emoji6] nieustannie czekam na ten mój cud

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

@reqiem , @anolianna- dopóki nie ma @, dopóty jest nadzieja! Trzymam mocno kciuki! @anula88 za Ciebie również, oby znaki zwiastowały cud!
U mnie niestety wczoraj już nowy cykl się zaczął... Także w przyszłym tygodniu monitoring i pewnie pod koniec podchodzimy 4 raz do iui.

Dziękuję za dobre słowa :) Oj chciałabym żeby się udało ale jakoś mnie już nadzieja opuszczao_O
W takim razie powodzenia przy kolejnej iui. Będę trzymać kciuki aby się udalo:)

reklama
Każda z Was ma jakieś objawy zbliżającej sie @ ja niestety kompletnie nic- no dobra czasem lekki boli brzuch i to tyle.
Niby 6/7.04 miałam dostać @ poki co wydaje mi się że dziś dostałam chociaż jakiaś taka skąpa jest więc komplatnie nie wiem co myśleć o tym. Poczekam jeszcze jeden dzien aby sie upewnić czy to aby napewno @. A jeśli jest to za 10 dni startujemy z 2 iui ;(

Do góry