reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
U mnie to wygląda tak:
In vitro - zapłodnienie metodą ICSI 6000 tysięcy

Cena obejmuje:

• Wizyty stymulacyjne, od momentu rozpoczęcia właściwej stymulacji
  • Punkcję ze znieczuleniem
  • Procedury embriologiczne (ICSI, hodowla zarodków)
  • Transfer zarodków
Tylko za cholerę nie wiem ile kosztują leki, jakie to leki i ile ich trzeba
leki jeśli masz takie ładne amh i wiek poniżej 35 roku życia (a może nawet i dalej nie pamiętam dokłądnie) refundowane są więc tak 200-1000 zł w zależności ile ich potrzebujesz

Niesamowite, ze dzidzius który ma 6mm ma już bijące serduszko. Bardzo się cieszę, ze jest ok. Pracujesz czy l4 ogarnęłas?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

Dla mnie w to też ciężko uwierzyć że taki kropek jest już tak rozwinięty

Mam pracę biurowa i naprawdę spoko się czuje (nie mam mdłości) więc jeszcze pracuje.

leki jeśli masz takie ładne amh i wiek poniżej 35 roku życia (a może nawet i dalej nie pamiętam dokłądnie) refundowane są więc tak 200-1000 zł w zależności ile ich potrzebujesz
No moje Amh to 2,39 mamy oboje po 30 lat i niestety na zadna refundacje nie załapiemy sie bo mieszkamy za granicą, wiec pewnie trzeba liczyć więcej

Dziewczyny czy kiedys mialyscie problem z progesteronem + do tego plamienia ok 7dni po owulacji? Od kilku mc mam chyba to a wyniki badan krwi sa ok. Lekarz nic nie powiedzial na ten temat. Moze od Was czegos sie dowiem

U mnie zwykle cykl trwa ok 28 dni. Takie plamienie wystepuje ok 18 a 19 dnia. I trwaja do miesiaczki.

Ostatnia edycja:
Redferrari - byliśmy. Pani „genetyk” nas odpalantowała krótko mówiąc... dopiero 5 maja mamy zrobić kariotypy (!) wspomnę ze poroniłam 7 marca druga ciąże, a takie badania się robi do 6 tyg po poronieniu.... mutacje genu mthfr można zrobić na NFZ dopiero po trzecim poronieniu, wiec zrobię to już w bocianie prywatnie. No i generalnie cała wizyta opierała się na tym, ze skanowala sobie moje wyniki bety i pomagała wypełnić formularze do badań. [emoji21] nie chcecie wiedzieć jak mój mąż wyzywał po wyjściu z gabinetu...
Fakt jest taki, ze chciałam przyoszczędzić, a jak dobrze pójdzie to z wynikami będę się bujać do czerwca.... ale pewnie niedługo się wkurw.... i pojadę wszystko zrobić do bociana

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mstar ja tak mam od trzech cykli i dostalam progesteron po owu.
Moj kuzyn z zona ostatnio mieli in vitro pryw w Poznaniu. Z lekami nierefund i wizytami wyszlo 13-14tys

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry