reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nie wytrzymałam zrobiłam dziś rano test w 12dpo oczywiście biel :( wiec czekamy na @ niestety

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi. Ale obawiam się ze dołączę do ciebie. Coś czuje ze u mnie kolejny już raz będzie jedną krecha. Mam już objawy typowe przed moim okresem ale test zrobię dopiero w przyszłym tygodniu chyba że okres dostane wcześniej. Ech

reklama
Przykro mi. Ale obawiam się ze dołączę do ciebie. Coś czuje ze u mnie kolejny już raz będzie jedną krecha. Mam już objawy typowe przed moim okresem ale test zrobię dopiero w przyszłym tygodniu chyba że okres dostane wcześniej. Ech

Trzymam kciuki za Ciebie jeszcze [emoji1374]

U mnie to wygląda tak:
In vitro - zapłodnienie metodą ICSI 6000 tysięcy

Cena obejmuje:

• Wizyty stymulacyjne, od momentu rozpoczęcia właściwej stymulacji
  • Punkcję ze znieczuleniem
  • Procedury embriologiczne (ICSI, hodowla zarodków)
  • Transfer zarodków
Tylko za cholerę nie wiem ile kosztują leki, jakie to leki i ile ich trzeba

Trzymam kciuki za Ciebie jeszcze [emoji1374]

Dzięki. Ja juz sił nie mam. Miałam myśleć pozytywnie ale coś czuje ze i tak kicha. Nawet ginekolog do którego chodziłam przed andrologiem powiedział mi kiedys ze jestem jedną na milion ze widocznie mam wszystko co możliwe ze nie mogę zajść w ciążę. A tak liczyłam na maleńki cud po iui w Wielką Środę ale nie liczę juz na nic.

Kwiecień - kalendarz
W tym miesiącu się uda!
4.04 @Candygirl600 wizyta kwalifikująca do ivf
4.04 @SOSENKA90 wizyta u genetyka
5.04 @reqiem wizyta u immunologa
5.04 @Kefirek pierwsza wizyta poglądowa
6.04 @martini6 testowanie na cyklu naturalnym po HSG
6.04 @zuzik85 podgląd Maluszków
6/7.04 @mstar spodziewana @
9.04 @agatgagat testowanie po staraniach naturalnych
9.04 @SOSENKA90 testowanie
10/11.04 @mstar testowanie
10.04 @anolianna testowanie
12.04 @demollka2 testowanie
13.04 @redferrari wizyta przed stymulacją do ivf
14.04 @reqiem testowanie po staraniach naturalnych
15/16 04 @Artemida90 termin @ po iui
19.04 @zuzik85 badania prenatalne ja mam wizyte po skierowanie na laparoskopie 24. 04 i bedzie rozmowa co i jak bo juz nie wytrzymałam a mieliśmy się kolejne 3 miesiące starać a i tak do tego czasu będziemy działać żeby zdarzyl się cud natury
24.04 @Evelevel podglądanie maluszka,
30.04 @Evelevel USG II trymestru
No narobiło Nam się tych dat, mam nadzieję, że wszystkie ogarnęłam :)
Jakby coś kopiujcie i poprawiajcie

reklama
Jak tak Was czytam to wydaje mi sie ze moja pierwsza inseminacja to tak kompletnie bez zadnych przygotowan/wiedzy...poprostu byla zrobiona :oo:

Do góry