reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
U mnie beta dziś 550;) rośnie ładnie. Kefirek jak u Ciebie?

Dziś postanowiłam zrezygnować z wakacji w Tajlandii :( miałam jechać za 2 tyg. Ciagle się waham ale ginekolog mi zdecydowanie odradza, czytałam o dendze i zika i zaczęłam się bać. Kurczę ale caly czas mi chodzi po głowie czy by nie jechać.... już raz byłam i nic mi nie było, ale ryzyko jest....

reklama
cześć dziewczyny dawno mnie nie było
mam wiele wiele stron do nadrobnienia
zuzik dziękuje ze jeszcze o mnie pamiętacie...:* gratuluje to bie i innym dziewczyną waszych małych cudów
niestety jja na swój jeszcze czekam....dalej starmy sie naturalnie ...już myslałam ze sie udało bo ale @z opóżnieniem przyszła.....
teraz jestem po owulacji chyba niewiem bo cos felerne testy miałam i nic a nic nie wychodziło....
i pytanie do was bo jak nnna zlosc pekł mi ząb imusiałam w 2 dniu stymulacji mięc przeswietlenie zęba noi czy zaszkodziło to?? czytałam ze nie powinno ale jakośtak się boje co wy na to?....kurcze chyba nie wytrzymam i wczesniej pojde po to skierowanie na laparoskopie.....moze mi cos pomoze

cześć dziewczyny dawno mnie nie było
mam wiele wiele stron do nadrobnienia
zuzik dziękuje ze jeszcze o mnie pamiętacie...:* gratuluje to bie i innym dziewczyną waszych małych cudów
niestety jja na swój jeszcze czekam....dalej starmy sie naturalnie ...już myslałam ze sie udało bo ale @z opóżnieniem przyszła.....
teraz jestem po owulacji chyba niewiem bo cos felerne testy miałam i nic a nic nie wychodziło....
i pytanie do was bo jak nnna zlosc pekł mi ząb imusiałam w 2 dniu stymulacji mięc przeswietlenie zęba noi czy zaszkodziło to?? czytałam ze nie powinno ale jakośtak się boje co wy na to?....kurcze chyba nie wytrzymam i wczesniej pojde po to skierowanie na laparoskopie.....moze mi cos pomoze
No nareszcie dałaś znak ! Ale to co wstrzymujecie się narazie z in vitro ?
Tylko starania naturalne ?
Czemu tyle czasu nic nie pisałaś? :p

reklama
@cikulinka prześwietlenie wykonane do momentu owulacji nie ma wpływu na cykl, wystawiamy się na zbyt mała małe promieniowania. Jeśli RTG byłoby w drugiej fazie cyklu to już inna bajka i tu mogłoby zaszkodzić.
Ja po którejś inseminacji musiałam jechać do dentysty gdzie miałam mieć znieczulenie i pytałam doktorka o to czy mogę czy to nie zaszkodzi ewentualnej ciąży, powiedział że to znieczulenie bardzo miejscowe i nie zaszkodzi.

Do góry