reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziękuje za odpowiedz [emoji846] właśnie na ulotce sa dwa warianty, lekarka mówiła jak przyjmować ale nie mogę sobie przypomnieć [emoji23] Czyli będzie dowcipnie[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A gdzie miałaś IUI?

Napisane na HTC One A9s w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A tak myślałam, bo w Pl go nie dają. Ja w Czechach. To powodzenia [emoji4][emoji4]

Dziękuje [emoji846] mam ogromne nadzieje ze się udało [emoji846] nadzieja umiera ostatnia. Jeśli się nie udało to podchodzimy do in- vitro.

Dziękuje [emoji846] mam ogromne nadzieje ze się udało [emoji846] nadzieja umiera ostatnia. Jeśli się nie udało to podchodzimy do in- vitro.

A jaki u Was problem, ile lat starań i jak Cię tam w Austrii stymulowali, jaki pęcherzyk i jakie nasienie przy IUI. Haha wywiad [emoji16]

A jaki u Was problem, ile lat starań i jak Cię tam w Austrii stymulowali, jaki pęcherzyk i jakie nasienie przy IUI. Haha wywiad [emoji16]

Ehhh 3 lata starań, przed iui stymulowali mnie Letrozolem tabletki przez 5 dni. Pęcherzyk super urósł i miał coś koło 21 mm w dniu IUI. U nas problem to nasienie M. Mało plemników i bardzo leniwe w tym o nieprawidłowej budowie. Przy IUI było tylko 6 milionów.Teraz czekanie pozostaje ale się czaaassss dłuży.

Reqiem a ty po której iui jesteś ?

Ja miałam dwie nieudane i zrobiłam sobie przerwę dębu porobić badania genetyczne i immunologiczne. Bo u nas problem nie wiadomo gdzie leży.. Jak się okaże że tam też ok to dalej będziemy z IUI kombinować.

Karolina69 - my po odwirowaniu plemników mieliśmy 5mln tych najlepszych i doszło do zapłodnienia

reklama
A gdzie jest Jadzia ?

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Jestem jestem Kochana
Mam zapalenie pęcherza od tamtego tygodnia dzień jest spokój i na powrót boli [emoji24][emoji24]zakażenie Candida na bank bo już tyle razy to miałam że wiem że.ladowanie w sobie furaginy na niewiele się zda skoro problem jest od strony śluzu. W tym miesiącu zero seksu że względu na ta infekcje będę musiała wybrać się do lekarza po jakoś antybiotyk bo inaczej nic z tego nie będzie. Nie wznowie starań dopóki się ta infekcja nie skończy bo nic dobrego z tego nie będzie. Zauważyłam że jak tylko pojawi się śluz ( wygląda normalnie oprócz żółtego koloru żadnych grudkow czy nie miłego zapachu) to od razu łapie pęcherz muszę to z kimś skonsultować bo będzie tragedia
A w pracy niestety ale nie zawsze mam możliwość latania do toalety co.5 minut

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry