reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam sikacza dzisiaj po pracy (13 dpo) i wyszła blada, ale dosyć wyraźna kreska :). Jutro zgodnie z planem idę na krew ale z dużo lepszym nastawienie
A masz fotkę? O kurcze emocje na wieczór, lepsze niż wejście na K2 [emoji16][emoji16]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wytrzymałam do jutra i zrobiłam sikacza dzisiaj po pracy (13 dpo) i wyszła blada, ale dosyć wyraźna kreska :). Jutro zgodnie z planem idę na krew ale z dużo lepszym nastawienie
Marzenka pokazuj [emoji41]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]

Dżoasia dzięki za odzew [emoji846] jutro się odezwę na priv i Cię trochę pomęczę [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

open
open
Nie umiem wstawić zdjęcia :(

reklama
Dżoasia dzięki za odzew [emoji846] jutro się odezwę na priv i Cię trochę pomęczę [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana wiem, że Ci ciężko, ale szczerze dobrze że spada sama a nie np nierówno przyrasta bo to gorzej. Trzeba by było czekać aż zacznie spadać, i sama byś się nie oczyścił, nie daj Boże trzeba by było jechać na zabieg a później nie wiadomo ile przerwy żeby się wszystko zagoiło po zabiegu. Uda się zobaczysz. Ja w to wierzę [emoji6] tyle mocno, wypłacz się dzisiaj, napij się winka i do boju [emoji110][emoji110]

Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry