reklama
Super wiesci :-) walczysz jak lew. Dużo tych badań trzeba zrobić do in vitro ? Bardzo droga jest ta procedura w Invicta? pytam bo coraz bardziej dojrzewam do tej decyzji.Dziękuję Wam również wszystkiego dobrego
czekam na wyniki do ivf
rozpatrzyliśmy za i przeciw i inseminacja kolejna nie ma w naszym poczuciu sensu - doktor dał nam wybór odnosząc się do badań przyznał rację, że szanse są ale nie za duże w naszym przypadku w iui
my mamy poczucie, że szkoda naszego stresu, zawodu i że chcemy iść dalej
na razie z całą pewnością będzie nas stać na jedno podejście do ivf więc chcemy spróbować
przepytaliśmy go o procedurę i postanowiliśmy dać sobie miesiąc na starania naturalne (zdążyłam wziąć aromek więc piękne pęcherzyki urosły - niestety nie udało się więc zrobiliśmy badania do ivf czekamy na wyniki... potem wizyta i otwieramy długi protokół ivf... więc jakoś z końcem kwietnia jeśli wszystko wyjdzie ok powinnam mieć swoje blastusie
powiem szczerze, że zdjęło to ze mnie ciężar, stres opadł - zrelaksowałam się i jako specjalista psycholog przyznam, że złapałam równowagę jakiej nie miałam od kilku miesięcy a to niezwykle ważne...
chociaż powiem, że ja to w ogóle jakoś taka jestem zdystansowana do sprawy - czasem jak czytam o Waszych przeżyciach myślę sobie, że moje emocje wokół tematu są spłaszczone bardzo, nie ryczę jak się nie uda, raczej wzdycham tylko ciężko, nie mam huśtawek emocjonalnych, nie widzę wszędzie dzieci i wózków, z radością spotykam się ze znajomymi, którzy mają maluszki, kobietom w ciąży szczerze gratuluje...
już się sama zastanawiam, czy ja w tą drugą stronę nie jestem za bardzo wyluzowana? Czy nie wypieram tych wszystkich emocji poza świadomość bo są za trudne i czy się one gdzieś nie kumulują i nie uderzą pewnego dnia ze zdwojoną siłą?
Może pośrednie doświadczenia, których nauczyłam się od wielu moich pacjentów powodują, że mam pokorę i cierpliwość do tego tematu większą...
A może po prostu nie mam tyle czasu na myślenie?
Agnieś191
Fanka BB :)
Gratulacje! Blizniaki wspanialeJestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
Jestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
WOW meega gratulacje i spokojnych kolejnych miesięcy
jadzia715
Zuzik pluj tu na mnie parskaj kichaj przyjmę na klatę nawet pawia !!! Ale radość ojej tak się cieszę z Twojego szczęścia:-) gratuluje :-*:-*:-*:-* spokojnych miesięcy:-*:-*Jestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Jadzia jak zwykle mnie rozbrajasz to i na mnie poproszę te pawie Zuzik gratuluję ! ! ! :-) :-) :-) piękna wiadomość ... chyba skakalabym pod sufit !Zuzik pluj tu na mnie parskaj kichaj przyjmę na klatę nawet pawia !!! Ale radość ojej tak się cieszę z Twojego szczęścia:-) gratuluje :-*:-*:-*:-* spokojnych miesięcy:-*:-*
anula88
MAMY SIEBIE :0)
O jaaaaaaa [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] bosssko !!Jestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
jadzia715
Jak brać wiruski to z pompą [emoji23]Jadzia jak zwykle mnie rozbrajasz to i na mnie poproszę te pawie Zuzik gratuluję ! ! ! :-) :-) :-) piękna wiadomość ... chyba skakalabym pod sufit !
SOSENKA90
Mnie nic nie mówił ... za każdym razem mówił żeby się nie martwić, ze wszystko jest ok... a po poronieniu, ze czasem się tak zdarza. Mam planowo wizytę jutro, ale nie dam rady, muszę przełożyć wizytę bo pracuje.
Nawet za pierwszym razem jak zaszłam w ciąże to miałam tylko duphaston i mówił ze luteiny nie ma potrzeby brać. A brzuch mnie właśnie rozbolał wiec się rozkręca.
Zuzik !!! Ale szał [emoji8][emoji8] wykrakalysmy tu te bliźniaki !! Ale super [emoji4][emoji4] dużo zdrówka !!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nawet za pierwszym razem jak zaszłam w ciąże to miałam tylko duphaston i mówił ze luteiny nie ma potrzeby brać. A brzuch mnie właśnie rozbolał wiec się rozkręca.
Zuzik !!! Ale szał [emoji8][emoji8] wykrakalysmy tu te bliźniaki !! Ale super [emoji4][emoji4] dużo zdrówka !!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
justynaszatanka
Gratulacje zuzik ja po wizycie jeden pęcherzyk 14.5 w 11dc dobrze rokuje zobaczymy w środę
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: