zuzik85
Fanka BB :)
Hm...po nr zlecenia nigdy nie wchodziłam. Zawsze po nr karty... i tam mam hasło ustawione.Zuzik sprawdzam od godziny i nie mogę się zalogować. O co kaman?!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No to nie wiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hm...po nr zlecenia nigdy nie wchodziłam. Zawsze po nr karty... i tam mam hasło ustawione.Zuzik sprawdzam od godziny i nie mogę się zalogować. O co kaman?!
A masz u nich kartę czy tylko po nr zlecenia ?Zuzik sprawdzam od godziny i nie mogę się zalogować. O co kaman?!
Wow!!! Ale zajefajnie!! [emoji7][emoji7][emoji7] Mamuśka tyle szczescia bardzo bardzo się cieszę i gratuluję!! Jak Mąż przyjął ta wiadomość?Jestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
Wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Naprawdę wspaniała wiadomość:-)Jestem po wizycie. Mamy dwa bijące serduszka. Dwa czteromilimetrowe szczęścia
Do zlecenia zawsze u mnie przypinaja rachunek i przy logowabiu datę urodzenia jeszcze podajesz...Kur@$&*^# !!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zostałam wywołana więc się witam Do lekarskiej wiedzy jeszcze trochę mi brakuje, ale niestety nadal poszerzam@SOSENKA90...przykro mi...
Mam pytanie, tylko nie obraź się.
Czy przed kolejną próbą nie lepiej porobić dodatkowe badania?
Po dwóch poronieniach masz prawo do kilku badań na NFZ, było by za darmo.
Dziewczyny z wątku "poronienia nawykowe leczenie immunologiczne" na pewno coś by Ci doradziły. Jest tam taka dziewczyna, skarbnica wiedzy @dżoasia. Może napisz do niej priv?
Ona wiele przeszła, ma wiedzę jak nie jeden lekarz
:*
I pamiętaj, że prze kolejnym podejściem beta musi spaść Ci do zera...
Też zaglądam z nadzieją [emoji6]Sosenka i masz ten wynik? Udało Ci się pobrać?
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom